Hoteller og restauranter til salg i Odense

Er du på udkig efter en restaurant til salg i Odense? Ejendomstorvet.dk er som Danmarks førende erhvervsportal med til at kunne præsentere over 9.500 erhvervslokaler, erhvervsejendomme og erhvervslejemål fra mere end 200 erhvervsmæglere. Det betyder at du er garanteret det bedste udbud indenfor restaurant til salg Odense. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find den ideelle restaurant til salg i Odense

Restaurationsbranchen i Odense har siden 2014 udviklet sig i stor stil. Odense er også blevet den danske by, hvor der er flest spisesteder og restauranter per indbygger. Det siger noget om byens miljø såvel som konkurrence. I jagten på at finde den ideelle restaurant i Odense, så bør du også kende til hvilke restauranter der allerede er. I Odense er udvalget stort og bredt, som betyder at der både er gourmetrestauranter, street food markeder, traditionel dansk mand, men også kulinariske madoplevelser fra flere verdenshjørner. 

Hvor skal du lede efter restaurant til salg i Odense? Det kommer meget an på hvilken stil og restaurant du kan byde på, men det populære valg er Kongensgade og Vestergade, som er byens centrale gågader. Det er nemlig i Odenses centrale midtpunkt, hvor både detailhandler, specialbutikker og restauranter mødes og skaber en helt speciel gågade stemning. Du kan også finde restaurant til salg i Odenses og Danmarks største samt ældste indkøbscenter, Rosengårdscentret. 

Odense er Danmarks tredjestørste by og er især kendt for kulturelle, som årligt tiltrækker tusindvis af turister. Du bør måske derfor medtænke kulturlivet i jagten på en restaurant til salg i Odense, da der er gode muligheder for omsætning tæt på bl.a. Odense Teater, H.C. Andersens Hus og Odense Zoo.

Se Hotel & Restaurant til salg her: