Kontorhoteller i København K | Her finder du kontorhotel i København K

En charmerende bydel med mange muligheder

Inden du begiver dig ind i søgningerne og de dertilhørende søgeresultater for kontorhotel i København K, så kan du i dette afsnit få en kort introduktion af København K og hvorfor København K er en perfekt placering til kontorhoteller.

København K

Når vi dykker ned i hjertet af Danmarks hovedstad, så finder vi den charmerende og historiske bydel København K. Her er der tale om den mest populære beliggenhed for erhvervslokaler, butikslokaler, lejligheder og kontorhoteller, hvorfor du måske også leder efter kontorhotel i København K?

En af grundene til at København K er i søgelyset for de fleste erhvervsdrivende er, at København K besidder mange konkurrencefordele. I og med vi befinder os i hjertet af København, så er transportmulighederne indenfor en kort afstand ift. et kontorhotel i København K. København K indebærer bl.a. Strøget, Rundetårn, Operaen, Kongens Have, Christiania, Gothersgade m.fl. hvorfor der også huser fantastiske muligheder for både indkøb, shopping, kulturlivet, uddannelse og byliv. København K er en bydel som er i konstant udvikling, hvorfor vi også godt forstår din søgning efter kontorhotel i København K. 

Transportmulighederne

Metro, S-tog, adskillige busruter, taxaer, cykelbroer og gågader. Der hersker ingen tvivl om, at København K er den bydel med allerflest transportmuligheder. I København K findes både Nørreport station, Kongens Nytorv metrostation, Christianshavn metrostation og så er Københavns Hovedbanegård som ligger et stenkast fra København K. Disse transportmuligheder gør hverdagen lettere, hvorfor det også er lettere at komme til/ og fra et kontorhotel i København K. De mange transportmuligheder skaber også muligheder for dig og din virksomhed, da besøgende eller fremtidige medarbejdere finder det let at komme til dit kontorhotel i København K. 

Den ideelle beliggenhed

Som allerede nævnt, så er København K en bydel der har det hele.
Ejendomstorvet.dk har over 20 emner for 'kontorhotel i København K', hvorfor der også er rige muligheder for at finde netop det kontorhotel der er ideelt for dig. Fælles for alle kontorhotellerne i København K er at de er centralt beliggende og tæt på transportmuligheder. Der er ingen kontorhoteller i København K der ligner hinanden, hvilket også skaber et helt unikt miljø.

At finde kontorhotel i København K er at finde kontorhotel i henhold til den ideelle beliggenhed. København K er fuld af indkøbs- og transportmuligheder såvel som byliv, som er med til at skabe den ideelle beliggenhed. Så når du finder kontorhotel i København K, så kommer du ikke til at mangle noget. 

Find det perfekte kontorhotel i København K

På Ejendomstorvet.dk vil vi gerne hjælpe dig med at finde det perfekte kontorhotel i København K. Derfor vil vi i dette afsnit fortælle dig om, hvordan du kan afgrænse dine søgninger indenfor dit økonomiske budget, dit behov for faciliteter og sparring/networking. Det vil forhåbentlig hjælpe dig med at finde det kontorhotel som matcher dine behov og ønsker. 

Priserne på kontorhotellerne i København K

Dit budget er selvfølgelig en vigtig del at medtænke i forbindelse med søgningen efter et kontorhotel i København K. Hermed kan du starte med at afgrænse dine krav - hvad er dit budget? Og hvad må kontorhotellet maksimalt koste?

Priserne såvel som størrelserne på kontorhotellets pladser svinger meget, hvorfor du også skal vide hvilken pladstype du er interesseret i at leje. Her kan du vælge mellem lukket kontor, fast plads og flexplads, som du kan læse mere om i næste afsnit 'Valget af pladstyper'. 

Hvis vi skal give dig et hurtigt blik på markedet for kontorhotel i København K, så svinger priserne fra 1.400 kr. til 10.000 kr. Priserne svinger alt efter hvad der er inkluderet, hvilken pladstype man vælger og hvilket kontorhotel det er. Konsekvent så vil lukket kontor være dyrere end fx fast plads og flexplads. 

Vil du gerne vide hvordan du filtrere din søgning efter pris per. plads? Så kig i afsnittet "Få de bedste søgninger efter kontorhotel i København K" og læs videre under "filterfunktionen". Det vil fortælle dig om, hvordan du kan filtrere dine søgninger efter kontorhotel i København K ift. pris, størrelse, pladstype m.m.

Kontorhotellets faciliteter og services

Som lejer i et kontorhotel i København K, så får du adgang til adskillige faciliteter og services, hvoraf det hele er inkluderet i din månedlige leje. Et kontorhotel er nemlig et serviceret kontorfællesskab, som er med til at gøre din hverdag enklere, billigere og mere fleksible, hvorfor du ikke skal tænke på hverken Wifi, frokostordning, rengøring eller andet administrativt besvær. 

Men hvad er dit behov for faciliteter og services? Behøves du fitness? Mødelokale? Kantine? Hæve-/sænke borde? Eller andet? 
I de fleste kontorhoteller kan du fravælge eventuelle faciliteter, som du ikke har behov/brug for i din dagligdag, hvoraf lejen vil blive tilpasset dertil. Vi opfordrer dog de fleste til at vælge fuld serviceret kontorhotel i København K, så man kan bruge sin dagligdag på sine primære arbejdsopgaver. 

Sparring og networking

Mange virksomheder, freelancers, selvstændige og iværksættere vælger at bosætte sig i et kontorhotel, da de derigennem kan udbygge deres netværk samt sparre med kontorhotellets andre lejere. Der skabes et socialt samvær, hvor en tur til kaffemaskinen hurtigt kan blive til en vidensudveksling eller hyggelig samtale med de andre, såvel som du kan modtage tips/tricks og løsninger på dine eventuelle problemstillinger. Men er du overhovedet interesseret i sparring/networking? Hvis ikke, så læs om pladstypen 'lukket kontor', da denne så måske er noget for dig.

Vil du vide mere om, hvordan det er at være en del af et kontorfællesskab? Her kan du læse mere om kontorfællesskab

Valget af pladstype 

Hvis du endnu ikke er fastbesluttet på hvilken slags pladstype du ønsker, så vil vi i dette afsnit give en kort introduktion til alle tre pladstyper. Det er derfra vores forhåbning, at du ved hvilken pladstype skal du lede efter i et kontorhotel i København K.

Fast plads

Kunne du tænke dig din egen faste kontorplads i kontorhotellet? Så er pladstypen 'fast plads' måske noget for dig. En fast plads er en pladstype præcis som den lyder. Du lejer en fast kontorplads i kontorhotellets kontorfællesskab, hvor du får din egen arbejdsstation. Derfor er dette også en pladstype, som minder om det konventionelle lejemål med et pift af det sociale kontorfællesskab. En fast plads er generelt set den mest populære plads, da man får en fast hverdag i det servicerede kontorhotel samt en social arbejdsgang. Både virksomheder, selvstændige, iværksættere m.fl. lejer en fast plads i et kontorhotel i København K, så her er en pladstype der passer til alle.

Flexplads

Du har måske hørt om den fleksible plads? Plug N' Play pladsen? Ved Ejendomstorvet.dk kalder vi den flexplads - ja kært børn har mange navne. Her er der selvfølgelig tale om den fleksible pladstype, som passer ideelt til den travle forretningsmand der altid er på farten. Flexpladsen er som regel også den billigste i kontorhotellet, da du blot får tildelt et tilfældigt skrivebord, hvor du kan tilslutte din PC hurtigt og nemt. Så hvis du har en travl hverdag med møder ude af huset, så er en flexplads måske noget for dig. En særdeles populær pladstype ift. kontorhotel i København K, hvor man tit er på farten. 

  • Find kontorhotel i København K med flexplads

Lukket kontor

Kontorhotellets svar på det konventionelle kontorlejemål må være pladstypen 'lukket kontor'. Her får du tildelt dit eget kontorrum, hvor du kan lukke døren til kontorfællesskabet. Dermed er du selv herre over hvor stor en del af kontorfællesskabet du vil være en del af. Et lukket kontor giver dig mulighed for at kunne lukke døren, men selvfølgelig også mulighed for at deltage aktivt i kontorhotel i København K's kontorfællesskab. I et lukket kontor lejer man sig oftest ind i et fuldt møbleret kontorlokale, hvor du blot skal tilslutte computeren. Et lukket kontor er en pladstype for den selvstændige enkeltmand, men også for større virksomheder der ønsker kontorhotellets fordele. 

Få de bedste søgninger efter kontorhotel i København K

På Ejendomstorvet.dk formidler vi over 9.000 emner indenfor erhvervslokaler, erhvervsejendomme, investeringsejendomme og kontorhoteller fra mere end 200 af landets erhvervsmæglere. På trods af det, så kan du dog som bruger søge gratis og uforpligtende rundt på Danmarks førende erhvervsportal. Hertil har du mulighed for at anvende diverse søgefunktioner, som vi i dette afsnit vil udspecificere. Dermed håber vi at du kan få de bedste søgninger efter kontorhotel i København K.

Filterfunktionen

Når du søger efter kontorhotel i København K kan du drage ved anvendelse af filterfunktionen drage fordele ift. præcisering af søgningen. Her kan du søge i forhold pladstyper, minimum antal pladser, pris per plads pr. måned m.m. Dermed kan du hurtigt sortere søgningen efter kontorhotel i København K efter dine ønsker og behov. 

Ejendomstorvet.dk vil gerne have du finder det helt ideelle kontorhotel i København K, hvorfor du også kan filtrere din søgning ift. faciliteter og services. Her kan du fx søge efter kontorhotel i København K ift. WiFi, fibernet, mødelokaler, kantine, tekøkken, køkken, fælles frokostordning, parkering, alarmsystem, reception, hæve-/sænke borde, 24/7 adgang, fitness, cykelparkering og meget mere.

Se hvordan du sorterer/filtrerer din søgning her

Kortfunktionen

Kortfunktionen er til dig der gerne vil have ekstra overblik over udbudte kontorhoteller i København K. Denne kortfunktion viser dig kontorhotellernes placering i forhold til diverse faktorer, såsom indkøbsmuligheder, transportmuligheder og andre faktorer. Det giver dig hurtigt et overblik over kontorhotellerne i København K's placering. 

Se hvordan du bruger kortfunktionen

Søgeagenten

Hvis du ikke fandt et kontorhotel i København K, som matchede dine behov eller ønsker, så frygt ej. Søgeagenten er et gratis søgeværktøj, som giver dig besked ved nye udbudte kontorhoteller i København K. Her skal du blot registrere dig med e-mailadresse og vælge et personligt kodeord, hvorefter du kan indtaste dine personlige søgekriterier til søgeagenten. Herefter vil søgeagenten scanne markedet for kontorhoteller både dag og nat. Hvis der bliver udbudt et kontorhotel i København, så får du direkte besked via e-mail.

Se hvordan du opretter søgeagenten

+ Mere
SE FILTRE
SØG
Fx "Kontor showroom Søborg indre by"
SE FILTRE
OPRET SØGEAGENT
Vis kort
×
Justér din søgning
0
0
0
0
0
emner i søgningen
NULSTIL SØGNING
SE SØGNING
Start med at vælge
LEDIGE LOKALER leje/køb til eget brug
INVESTERING køb ejendom
KONTORHOTEL find kontorplads
Vælg en eller flere pladstyper
Flexplads
Fast plads
Lukket kontor

Det er også muligt at søge efter beliggenheder i søgefeltet
Vælg beliggenhed(er)
+
Se flere
København by
+
København (Kommune)
København V (1500-1799)
Frederiksberg C (1800-1999)
Frederiksberg (Kommune)
2100 København Ø
2150 Nordhavn
2200 København N
2300 København S
2400 København NV
2450 København SV
Dragør (Kommune)
Tårnby (Kommune)
Københavns omegn
+
Ballerup (Kommune)
Brøndby (Kommune)
Gentofte (Kommune)
Gladsaxe (Kommune)
Glostrup (Kommune)
Herlev (Kommune)
Albertslund (Kommune)
Hvidovre (Kommune)
Høje-Taastrup (Kommune)
Lyngby-Taarbæk (Kommune)
Rødovre (Kommune)
Ishøj (Kommune)
Vallensbæk (Kommune)
Nordsjælland
+
Furesø (Kommune)
Allerød (Kommune)
Fredensborg (Kommune)
Helsingør (Kommune)
Hillerød (Kommune)
Hørsholm (Kommune)
Rudersdal (Kommune)
Egedal (Kommune)
Frederikssund (Kommune)
Halsnæs (Kommune)
Gribskov (Kommune)
Bornholm
Østsjælland
+
Greve (Kommune)
Køge (Kommune)
Roskilde (Kommune)
Solrød (Kommune)
Lejre (Kommune)
Vest- og Sydsjælland
+
Odsherred (Kommune)
Holbæk (Kommune)
Faxe (Kommune)
Kalundborg (Kommune)
Ringsted (Kommune)
Slagelse (Kommune)
Stevns (Kommune)
Sorø (Kommune)
Lolland (Kommune)
Næstved (Kommune)
Guldborgsund (Kommune)
Vordingborg (Kommune)
Fyn
+
Middelfart (Kommune)
Assens (Kommune)
Faaborg-Midtfyn (Kommune)
Kerteminde (Kommune)
Nyborg (Kommune)
Odense (Kommune)
5000 Odense C
5200 Odense V
5230 Odense M
5260 Odense S
5270 Odense N
Svendborg (Kommune)
Nordfyns (Kommune)
Langeland (Kommune)
Ærø (Kommune)
Sydjylland
+
Haderslev (Kommune)
Billund (Kommune)
Sønderborg (Kommune)
Tønder (Kommune)
Esbjerg (Kommune)
6705 Esbjerg Ø
6710 Esbjerg V
6715 Esbjerg N
Fanø (Kommune)
Varde (Kommune)
Vejen (Kommune)
Aabenraa (Kommune)
Fredericia (Kommune)
Kolding (Kommune)
Vejle (Kommune)
Østjylland
+
Horsens (Kommune)
Syddjurs (Kommune)
Norddjurs (Kommune)
Favrskov (Kommune)
Odder (Kommune)
Randers (Kommune)
Silkeborg (Kommune)
Samsø (Kommune)
Skanderborg (Kommune)
Aarhus (Kommune)
8000 Aarhus C
8200 Aarhus N
8210 Aarhus V
Hedensted (Kommune)
Vestjylland
+
Herning (Kommune)
Holstebro (Kommune)
Lemvig (Kommune)
Struer (Kommune)
Ikast-Brande (Kommune)
Ringkøbing-Skjern (Kommune)
Skive (Kommune)
Viborg (Kommune)
Nordjylland
+
Morsø (Kommune)
Thisted (Kommune)
Brønderslev (Kommune)
Frederikshavn (Kommune)
Vesthimmerland (Kommune)
Læsø (Kommune)
Rebild (Kommune)
Mariagerfjord (Kommune)
Jammerbugt (Kommune)
Aalborg (Kommune)
9000 Aalborg
9200 Aalborg SV
9210 Aalborg SØ
9220 Aalborg Øst
9400 Nørresundby
Hjørring (Kommune)
 
Vælg en eller flere faciliteter
+
Se flere
Trådløst internet
Fiber internet
Mødelokale
Kantine
Tekøkken
Køkken
Fælles frokostordning
Gratis kaffe/the
Cykelparkering
Virtuel kontor
Parkering
Alarmsystem
Reception
Print/scan service
Hæve-/sænke borde
Business lounge
Adgang 24/7
Aircondition
Firmaskilt
Handicapvenlig
Personligt skab
Køleskabsplads
Servicering til møder
IT-support
Fitness
Bad
Værksted
Udendørsareal
Depotrum
Receptionstid
Min antal pladser
0,0000
pladser
Pris per plads pr. måned
0,0000
kr
kr
10000,0000
Areal i kvm - gælder kun "Lukket kontor"
0,0000
kvm
kvm
500
NULSTIL SØGNING
SE SØGNING
OPRET SØGEAGENT
Frederiksborggade 5, 1360 København K
Flexplads
Lukket kontor
Frederiksborggade 5, 1360 København K
KONTORHOTEL - POPULÆR
Exklusivt kontorhotel 50 m fra Nærreport Station
Frederiksborggade 5
1360 København K
Fra2.500 kr. pr. plads
Vestergade 29-31, 1456 København K
Lukket kontor
Vestergade 29-31, 1456 København K
KONTORHOTEL - POPULÆR
Kontorfællesskab i hjertet af København
Vestergade 29-31
1456 København K
Fra1.400 kr. pr. plads
Vestergade 29-31, 1456 København K
Lukket kontor
Vestergade 29-31, 1456 København K
KONTORHOTEL
Privatkontor i hjertet af København
Vestergade 29-31
1456 København K
Fra1.400 kr. pr. plads
Vestergade 29-31, 1456 København K
Flexplads
Fast plads
Vestergade 29-31, 1456 København K
KONTORHOTEL
Nyt kontorfællesskab tæt på Strøget og Rådhuspladsen.
Vestergade 29-31
1456 København K
Fra1.400 kr. pr. plads
Vestergade 29-31, 1456 København K
Lukket kontor
Vestergade 29-31, 1456 København K
KONTORHOTEL
Stort privatkontor i hjertet af København
Vestergade 29-31
1456 København K
Fra1.400 kr. pr. plads
Klosterstræde 9, 1157 København K
Flexplads
Fast plads
Lukket kontor
Klosterstræde 9, 1157 København K
KONTORHOTEL
Københavns mest attraktive design/boutique co-working
Klosterstræde 9
1157 København K
Fra2.000 kr. pr. plads
Kongens Nytorv 5, 1050 København K
Lukket kontor
Kongens Nytorv 5, 1050 København K
KONTORHOTEL
Unikt kontorhotel på Kongens Nytorv
Kongens Nytorv 5 1
1050 København K
Fra10.000 kr. pr. plads
Christianshavns Torv 4, 1410 København K
Fast plads
Christianshavns Torv 4, 1410 København K
KONTORHOTEL
CLUB medlemskab med alle stordrift fordelene
Christianshavns Torv 4
1410 København K
Fra2.500 kr. pr. plads
Frederiksborggade 15, 1360 København K
Flexplads
Fast plads
Lukket kontor
Frederiksborggade 15, 1360 København K
KONTORHOTEL
Kontor i København, Nørreport
Frederiksborggade 15
1360 København K
Fra1.710 kr. pr. plads
Havnegade 39, 1058 København K
Lukket kontor
Havnegade 39, 1058 København K
KONTORHOTEL
København Havnegade Kontor
Havnegade 39
1058 København K
Fra3.450 kr. pr. plads
Langebrogade 5, 1411 København K
Flexplads
Fast plads
Lukket kontor
Langebrogade 5, 1411 København K
KONTORHOTEL
Kontor i København Christianshavn
Langebrogade 5
1411 København K
Fra1.710 kr. pr. plads
Larsbjørnsstræde 3, 1454 København K
Flexplads
Fast plads
Lukket kontor
Larsbjørnsstræde 3, 1454 København K
KONTORHOTEL
Kontor i København City
Larsbjørnsstræde 3
1454 København K
Fra1.710 kr. pr. plads
FREMHÆVET I VALGTE OMRÅDE
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
;