Kontorhoteller i København K | Find centralt kontorhotel her

Når vi dykker ned i hjertet af Danmarks hovedstad, så finder vi den charmerende og historiske bydel: København K.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Her er der tale om den mest populære beliggenhed for erhvervslokaler, butikslokaler, lejligheder og kontorhoteller, hvorfor du måske også leder efter ledige kontorhoteller i København K?

Kontorhotel i København

En af grundene til at København K er i søgelyset for de fleste erhvervsdrivende er, at København K besidder mange konkurrence fordele. I og med vi befinder os i hjertet af København, så er transportmulighederne indenfor en kort afstand i forhold til et kontor i København K.

København K indebærer blandt andet Strøget, Rundetårn, Operaen, Kongens Have, Christiania, Gothersgade m.fl. hvorfor der også huser fantastiske muligheder for både indkøb, shopping, kulturlivet, uddannelse og byliv.

København K er en bydel som er i konstant udvikling, og derfor forstår vi også godt forstår din søgning efter ledige kontorhoteller i København K. 

Transportmulighederne til og fra dit kontorhotel i København

Metro, S-tog, adskillige busruter, taxaer, cykelbroer og gågader. Der hersker ingen tvivl om, at København K er den bydel med allerflest transportmuligheder.

I København K findes både Nørreport station, Kongens Nytorv metrostation, Christianshavn metrostation og så ligger Københavns Hovedbanegård et stenkast fra København K.

Disse transportmuligheder gør hverdagen lettere, hvorfor det også er lettere at komme til- og fra et kontorhotellet. De mange transportmuligheder skaber også muligheder for dig og din virksomhed, da besøgende eller fremtidige medarbejdere finder det let at komme til dit kontorhotel i København K. 

Den ideelle beliggenhed for dit kontorhotel

Som allerede nævnt, så er København en bydel der har det hele - og derfor er interessen for kontorhoteller i København også stor.

Ejendomstorvet har over mange resultater for 'kontorhotel i København', hvorfor der også er rige muligheder for at finde netop det kontorhotel der er ideelt for dig.

Kontorhotel i København K

Fælles for alle kontorhotellerne i København K er at de er centralt beliggende og tæt på transportmuligheder. Der er ingen kontorhoteller i København, der ligner hinanden, hvilket også skaber et helt unikt miljø.

København er fuld af indkøbs- og transportmuligheder såvel som byliv, som er med til at skabe den ideelle beliggenhed.

Find det perfekte kontorhotel i København

På Ejendomstorvet vil vi gerne hjælpe dig med at finde det perfekte kontorhotel i København K. Derfor vil vi i dette afsnit fortælle dig om, hvordan du kan afgrænse dine søgninger indenfor dit økonomiske budget, dit behov for faciliteter og sparring/networking. Det vil forhåbentlig hjælpe dig med at finde det kontorhotel, som matcher dine behov og ønsker. 

Priserne på kontorhotellerne i København K

Dit budget er selvfølgelig en vigtig del at medtænke i forbindelse med søgningen efter ledige kontorhoteller i København K.

Priserne såvel som størrelserne på kontorhotellets pladser svinger meget, hvorfor du også skal vide hvilken pladstype du er interesseret i at leje. Her kan du vælge mellem lukket kontor, fast plads og flexplads, som du kan læse mere om i næste afsnit 'Valget af pladstyper'. 

Priserne svinger alt efter, hvad der er inkluderet, hvilken pladstype du vælger, og hvilket kontorhotel det er. Konsekvent så vil lukket kontor være dyrere end fx fast plads og flexplads. 

Kontorhotellets faciliteter og services

Som lejer i et kontorhotel i København K, så får du adgang til adskillige faciliteter og services, hvoraf det hele er inkluderet i din månedlige leje. Et kontorhotel er nemlig et serviceret kontorfællesskab, som er med til at gøre din hverdag enklere, billigere og mere fleksible, hvorfor du ikke skal tænke på hverken Wifi, frokostordning, rengøring eller andet administrativt besvær. 

I de fleste kontorhoteller kan du til- og fravælge eventuelle faciliteter, som du ikke har behov for i din dagligdag, hvoraf lejen vil blive tilpasset dertil. Vi opfordrer dog de fleste til at vælge fuldt servicerede kontorhoteller i København K, så man kan bruge sin dagligdag på sine primære arbejdsopgaver. 

Sparring og networking i et kontorfællesskab i København

Mange virksomheder, freelancers, selvstændige og iværksættere vælger at bosætte sig i et kontorfællesskab, da de derigennem kan udbygge deres netværk samt sparre med kontorhotellets andre lejere.

Der skabes et socialt samvær, hvor en tur til kaffemaskinen hurtigt kan blive til en vidensudveksling eller hyggelig samtale med de andre, såvel som du kan modtage tips, tricks og løsninger på dine eventuelle problemstillinger.

Vil du vide mere om, hvordan det er at være en del af et kontorfællesskab i København? I tvivl om du skal vælge en kontorplads i et kontorhotel eller et -fællesskab? Læs alt om kontorpladser her.

Valget af pladstype 

Hvis du endnu ikke er fastbesluttet på, hvilken slags pladstype du ønsker, så vil vi i dette afsnit give en kort introduktion til alle tre pladstyper. Det er derfra vores forhåbning, at du ved hvilken pladstype skal du lede efter i et kontorhotel i København K.

Fast plads i København K

Kunne du tænke dig din egen faste kontorplads i kontorhotellet i København? Så er pladstypen 'fast plads' måske noget for dig.

En fast plads er en pladstype præcis som den lyder: Du lejer en fast kontorplads i kontorhotellets kontorfællesskab, hvor du får din egen arbejdsstation. Derfor er dette også en pladstype, som minder om det konventionelle lejemål med et pift af det sociale kontorfællesskab.

En fast plads er generelt set den mest populære plads, da man får en fast hverdag i det servicerede kontorhotel samt en social arbejdsgang. Både virksomheder, selvstændige, iværksættere m.fl. lejer en fast plads i et kontorhotel i København K, så her er en pladstype der passer til alle.

Flexplads i København K

Du har måske hørt om den fleksible plads? Hos Ejendomstorvet kalder vi den flexplads. Her er der selvfølgelig tale om den fleksible pladstype, som passer ideelt til den travle forretningsmand, der altid er på farten.

Flexpladsen er som regel også den billigste i kontorhotellet, da du blot får tildelt et tilfældigt skrivebord, hvor du kan tilslutte din PC hurtigt og nemt. Så hvis du har en travl hverdag med møder ude af huset, så er en flexplads måske noget for dig.

En særdeles populær pladstype i forhold til kontorhotel i København K, hvor man tit er på farten. 

Lukket kontor i København K

Kontorhotellets svar på det konventionelle kontorlejemål må være pladstypen 'lukket kontor'. Her får du tildelt dit eget kontorrum, hvor du kan lukke døren til kontorfællesskabet i København. Dermed er du selv herre over, hvor stor en del af kontorfællesskabet, du vil være en del af.

Et lukket kontor giver dig mulighed for at kunne lukke døren, men selvfølgelig også mulighed for at deltage aktivt i kontorhotel i Københavns kontorfællesskab.

I et lukket kontor lejer man sig oftest ind i et fuldt møbleret kontorlokale, hvor du blot skal tilslutte computeren. Et lukket kontor er en pladstype for den selvstændige enkeltmand, men også for større virksomheder, der ønsker kontorhotellets fordele. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge et kontorhotel i København K?

Du skal vælge et kontorhotel i København, fordi det giver dig mulighed for at leje kontorpladser til dig og dine kollegaer i et kontorfællesskab, hvor der er god beliggenhed, mange faciliteter inkluderet og mulighed for sparring og networking med andre virksomheder i kontorhotellet.

Hvilke faciliteter får jeg på et kontorhotel i København K?

De udbudte faciliteter afhænger af det specifikke kontorhotel. Typisk vil et kontorhotel i København tilbyde faciliteter såsom:

  • WiFi
  • Print
  • Rengøring
  • Administration
  • Frokostordning og kantine
  • Telefonordning og reception
  • Booking af mødelokaler
  • Eventuelt parkering og fitness

Klik ind på Ejendomstorvet og find kontorhotel ved at sorter efter dine ønskede faciliteter.

Hvordan finder jeg det rette kontorhotel i København K?

For at finde det helt rigtige kontorhotel til dig, kan du med fordel sortere fin søgning ud fra dine ønsker og behov. Derfor kan du med fordel tage stilling til, hvorvidt du vil have en flexplads, en fast plads eller et lukket kontor.

Hvad er forskellen på en fast plads og en flexplads i et kontorhotel?

Både den faste plads og flexpladsen finder du i et åbent kontormiljø, hvor der kan sidde flere forskellige virksomheder sammen. Med den faste plads, vil du altid have den samme faste plads på kontorhotellet med det samme skrivebord. Med en flexplads derimod, er du altid garanteret en siddeplads, men du vil ikke nødvendigvis have den samme plads eller det samme skrivebord hver dag

Kan man sortere efter pris, type af kontorplads og størrelse, når man søger efter kontorhotel i København?

Ja det kan du sagtens. Du kan nemlig søge efter kontorhoteller I København ud fra særlige kriterier såsom pris pr. plads, faciliteter, beliggenhed og hvorvidt du ønsker en flexplads, en fast plads eller et lukket kontor. Se alle kontorhoteller i København her.