Alt om kontorpladser: Find den rigtige kontorplads for dig

Hos ejendomstorvet.dk finder du mere end 3.000 aktuelle annoncer, så du er sikker på at finde en kontorplads, der lever op til dine forventninger og krav til en attraktiv beliggenhed, størrelse, faciliteter og type af kontorplads.

Den ideelle kontorplads skal gerne understøtte dit behov, forstærke dit brand og styrke arbejdsmiljøet og arbejdsgangen for dig og din virksomhed. Når du kan nikke genkendende til dette, så ved du, at du har fundet den rigtige kontorplads.

Hvorfor bør jeg overveje en kontorplads til leje?

Der er mange gode grunde til at vælge en kontorplads til leje. Når du lejer en kontorplads, kender du den månedlige pris, du skal ikke selv stå for vedligeholdelse, ligesom fald i markedsværdien ikke er en bekymring, du skal gå rundt med.

Derudover har du masser af muligheder for at vælge typen af kontorplads, hvilke faciliteter du vil have samt den rigtige beliggenhed for dig og din virksomhed. Vigtigst er det måske, at du også har fleksibiliteten til at finde en ny kontorplads, når din virksomhed er i vækst og har behov for mere plads.

Hvilke type kontorplads bør jeg vælge?

Du kan vælge at få en virtuel kontorplads, en kontorplads på et kontorhotel, en kontorplads i et kontorfællesskab samt et kontorfællesskab i et co-working space.

Virtuel kontorplads:

Den virtuelle kontorplads passer til dig, der gerne vil arbejde hjemmefra, men samtidig gerne vil have en professionel virksomhedsadresse, hvor du også vil have mulighed for at tilkøbe mødelokaler og andre tilkøbsordninger og faciliteter.

Kontorplads på et kontorhotel:

En kontorplads, som en del af et kontorhotel betyder, at du vil få dit eget kontor i bygningen, men hvor du vil drage fordel af de fælles faciliteter, som det specifikke kontorhotel kan tilbyde.

Denne type kontorplads er perfekt til dig, der kan lide at være omkring mennesker, men som også har behov for at kunne lukke døren bag dig. Læs mere om kontorhotel længere nede i teksten.

Kontorplads i et kontorfællesskab:

Kontorfællesskaber er ideelt til dig, som ønsker åbne kontorpladser i et dynamisk og livligt miljø med andre mennesker fra andre virksomheder og brancher.

Her vil du ofte have gode muligheder for at vidensdele med andre personer fra forskellige brancher og virksomheder.

Kontorplads i et co-working space:

Co-working spaces henvender sig ofte til erhvervspersoner inden for det kreative og innovative miljø. Med en kontorplads i et co-working space vil du få mulighed for sparring og samarbejde med ligesindede. Denne type af kontorplads ses særligt i nye startup virksomheder.

Hvad er et kontorhotel og hvilke karakteristika har det?

Et kontorhotel tilbyder en totalservice for sine erhvervsudlejere, herunder almene kontorfaciliteter såsom kontormøbler, printfaciliteter, mødelokaler, internetadgang m.m. Hertil vil det typisk være muligt at tilkøbe yderligere services gennem kontorhotellet.

Kontorhoteller er ofte karakteriseret af fleksible arealer, deling af fælles faciliteter for lejerne samt fleksible lejeordninger – herunder korte lejeaftaler.

Se alle vores ledige find ledige kontorhoteller her.

Fast kontorplads, lukket kontor eller flexplads?

Det er vigtigt, at du tager stilling til, hvorvidt du ønsker at sidde ved den samme faste kontorplads hver dag, have et lukket kontor eller om du trives med, at du kan sætte dig, hvor du har lyst på dagen.

Hvad er en fast kontorplads?

En fast kontorplads betyder, at du har den samme plads og det samme skrivebord alle dage, selvom du sidder i et åbent kontormiljø.

Hvad er en flexplads?

En flexplads betyder, at du har en fleksibel plads uden et fast skrivebord. Her er du altid garanteret en siddeplads, men bare ikke den samme hver dag.

Hvad er et lukket kontor?

Et lukket kontor er dit eget private kontor. Her har du altså ikke en kontorplads i et åbent miljø, men har derimod mulighed for at lukke døren bag dig.

Hvilke faciliteter skal jeg indtænke i typen af kontorplads?

Ligesom alle mennesker er forskellige, vil udbuddet af faciliteter og tilkøbsordninger også varierer - uanset hvilken type af kontorplads, du har kastet din kærlighed på.

Du kan med fordel tage stilling til, hvorvidt du ønsker, at følgende faciliteter skal være tilknyttet din kontorplads:

 • Parkering
 • Kantine
 • Gratis WiFi
 • Kaffe og te
 • Mødelokaler
 • Reception
 • Telefonordning
 • Postordning
 • Mulighed for print
 • Fitnesslokaler

Hvad skal jeg ellers overveje, når jeg vil leje en kontorplads?

Du bør overveje, hvilken pris du er villig til at betale for din kontorplads, hvor kontorpladsen skal ligge, hvorvidt der er gode transportmuligheder til kontoret samt hvilken størrelse, du drømmer om.

Pris

Det er klart, at der er flere faktorer der spiller ind i prisen. Størrelse, beliggenhed og tilknyttede faciliteter er nogle af de faktorer, som særligt vil gå ind og påvirke prisen på kontorpladsen.

Hvis du ikke har det store kendskab til, hvad en kontorplads koster i dit område, vil vi anbefale, at du søger lidt rundt på ejendomstorvet.dk , så du får en god forståelse for priserne, og hvad der er inkluderet i priserne

Har du derimod et godt kendskab til priser på markedet – eller blot en budgetteret månedsleje, kan du med fordel benytte filter-funktionen, hvor du kan sætte din maksimale pris. Benytter du denne filter-funktion, vil du kun se de kontorpladser, der passer til dit budget.

Beliggenhed

Beliggenhed er et område, som du bør tænke nøje over. Skal det være i en storby, en forstad eller er det underordnet? En af fordelene ved en kontorplads, der ligger centralt i en storby kan være, at det er nemt at komme til og fra kontoret med det offentlige – for såvel dig, som dine kunder. En af ulemperne kan være mangel på parkeringspladser (medmindre dette er inkluderet i din kontorplads) og generelt højere priser end udenfor storbyerne.

Hvis du selv bor i nærheden af din nye kontorplads, kan du overveje om det er en prioritet med gode og regelmæssige transportmuligheder.

Størrelse

Kontorpladser kan variere meget i størrelsen. Vælger du et kontorhotel har du mulighed for at vælge mellem store lokaler, små lokaler og lokaler som er midt imellem. Vælger du derimod et kontorfællesskab, bør du overveje om det skal være et kontorfællesskab med plads til mange kontorpladser eller få.

Lokalets udtryk og profil

Lokalets stil og udtryk kan påvirke, hvordan din virksomhed og dit brand bliver opfattet af samarbejdspartnere og kunder, når de fx kommer forbi til et møde. Derfor bør du også tage til overvejelse, om lokalets profil matcher din vision for dit firma og firmaets profil.

Hvordan finder jeg en kontorplads til leje?

Du kan nemt og hurtigt benytte ejendomstorvet.dk til at finde din nye kontorplads. Vi udbyder mere end 3.000 kontorpladser på landsplan, så vi er sikre på, at det rigtige match nok skal være der – eller dukke op snart.

For at gøre din søgning mere specifik i forhold til dine ønsker og behov, anbefaler vi, at du benytter dig af vores filter-funktion, som du kan lave søgninger ud fra:

 • Flexplads
 • Lukket kontor
 • Fast plads
 • Antal pladser
 • Pris pr. plads
 • Geografisk område

Skulle du ikke finde din nye kontorplads til leje i dag, så kan du med fordel oprette en søgeagent. Du opretter søgeagenten sikkert og hurtigt med din egen e-mail og et selvvalgt kodeord. Herefter vil du kunne se de kontorpladser, du tidligere har kigget på.

Derudover vil du også have mulighed for at få automatisk besked, så snart der kommer en ny kontorplads, der passer til dine søgekriterier. På denne måde, vil du have mulighed for at se nye kontorpladser med det samme, ligesom du hurtigt vil kunne tage kontakt til mægleren.

Få en fremvisning af kontorpladsen

Har du fundet en kontorplads, der passer til dine ønsker og forventninger? Så tag kontakt til den tilknyttede mægler og bed om en fremvisning.

Du finder mæglerens oplysninger ved at klikke på den valgte kontorplads. Herefter vil der i højre side være en grøn boks, hvor du kan få mæglerens nummer og/eller e-mail. Du kan også vælge, at du gerne vil blive kontaktet af mægleren, ved at udfylde kontaktformularen.

Vil du gerne have lidt mere information om det pågældende kontorlejemål, så kan du klikke på ”Se hos mægler”, hvorefter du vil blive videresendt til mæglerens egen side, som kan vise dig lidt flere billeder eller give dig lidt mere information.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken type kontorplads bør jeg vælge?

Du bør vælge typen af kontorplads ud fra dine ønsker og behov. Du kan vælge mellem:

 • Virtuelt kontor: Perfekt til dig, som gerne vil arbejde hjemmefra, men også har brug for et officielt kontor og mulighed for leje af mødelokaler mm.
 • Kontorplads i et kontorhotel. Du får en plads i et åbent kontormiljø med fælles faciliteter
 • Kontorplads i et kontorfællesskab: Du får en kontorplads i et dynamisk miljø med åbne kontorpladser
 • Co-working: Co-working kontorpladser er perfekt til dig, der er en start-up eller indenfor de kreative fag

Skal jeg vælge en fast kontorplads, en flexplads eller et lukket kontor?

Den faste plads er til dig, der trives i et åbent kontormiljø, hvor du har den samme plads og det samme skrivebord hver dag, mens flexpladsen er til dig, der også kan lide det åbne kontormiljø, men hvor du ikke behøver den samme plads hver dag – du kan fx sidde på et skrivebord tæt på kaffemaskinen den ene dag, og nær vinduet den næste. Det lukkede kontor er til dig, der gerne vil kunne lukke din kontordør bag dig

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en kontorplads

Du kan med fordel overveje følgende: Hvilke faciliteter du skal have, pris, beliggenhed, størrelse samt lokalets udtryk og profil. Få det uddybede svar her på siden.

Hvordan finder jeg en kontorplads?

Du kan finde kontorer, kontorhoteller og kontorpladser i alle afskygninger og i hele landet her på Ejendomstorvet. Vi giver dig en overskuelig søgning og det fulde overblik over ledige kontorpladser. Start din søgning hurtigt og nemt her.

Kan jeg søge ud fra faciliteter, pris og størrelse?

Du kan nemt, hurtigt og gratis søge efter din nye kontorplads på Ejendomstorvet. Du har mulighed for at sortere ud fra størrelse og pris, ligesom du kan bruge søgefeltet til at skrive de faciliteter, du gerne vil have