Kontorhoteller i København med fast plads

Leder du efter fast plads på et af de københavnske kontorhoteller? På Ejendomstorvet.dk bliver du mødt af Danmarks førende erhvervsportal med mere end 9.000 emner fra over 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere. Men i stedet for at vi introducerer os selv, så lad os introducere fast plads som pladstype.  

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find fast plads i København

Fast plads er en ideel pladstype for selvstændige, iværksættere, freelancers og virksomheder med et mindre medarbejderantal. En fast plads er akkurat som den lyder, nemlig en fast plads i et kontorhotels åbne kontorlandskab. Her lejer du din egen kontorplads og deler kontorrummet med andre virksomheder og folk. I kontorrummet er stemningen dog hverken præget af larm eller useriøstet, men derimod flyder rummet med energi, networkings muligheder og de forskellige sider fra det danske erhvervs- og forretningsliv.

Københavnske kontorhoteller 

Populariteten stiger, efterspørgslen stiger og udbuddet bliver større og større.
Kontorhotellerne i København oplever ligesom resten af landet en markant vækst, hvoraf dette ikke er uden grund. Et kontorhotel kan tilbyde dig det samme kontor, som et konventionelt kontorlejemål ville kunne, men her slipper du for administrativt besvær samt bliver faciliteter og services stillet frit til rådighed. Hermed får du på et kontorhotel meget mere tid og overskud til dine arbejdsopgaver. Kontorhotellerne giver mulighed for at leje et lukket kontor såvel som at leje sig ind i et åbent kontormiljø, så her er altså noget for enhver smag.  

Ejendomstorvet.dk dækker hele landet 

Som tidligere nævnt, så formidler Ejendomstorvet.dk over 9.000 emner fra mere end 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere. Det sikrer dig markedets bedste og bredeste udvalg af erhvervslokaler, investeringsejendomme, kontorlokaler, kontorhoteller og meget mere. Kort sagt, så er Ejendomstorvet.dk stedet hvor erhvervslivet bor.  

Søgeagenten

Fandt du ikke den fast plads, som matchede dig og dine ønsker? Så opret søgeagenten. 
Søgeagenten er et gratis og uforpligtende søgeværktøj. Søgeagenten opretter du igennem din e-mail og en valgfri adgangskode, hvorefter du indstiller den efter dine valgte søgekriterier. Når dette er gjort, så scanner søgeagenten markedet i alle døgnets timer. I tilfælde af der bliver udbudt en fast plads i et kontorhotel, så får du direkte besked via e-mail. 

Se hvordan du opretter søgeagenten her