Kontorhoteller i København med flexplads

Kontorhotellerne er kendt for fleksibilitet, lethed og lavere prisniveau. 
Flexpladser er også bedre kendt som fleksible kontorpladser og er netop som de lyder. Flexpladser er som regel den billigste pladstype og en pladstype for iværksætteren, den selvstændige og freelanceren. At leje en flexplads indebærer at man har et begrænset behov for en kontorplads og ikke er på kontoret i alle ugens dage.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

En flexplads er til rådighed nogle dage om ugen, alt efter behov og det er ikke altid det samme skrivebord man får.

Derfor lejer man egentlig blot et standard opsat skrivebord i et åbent kontorrum, hvor du hurtigt og let kan tilslutte computeren. Så hvis du alligevel ikke bruger al tiden på kontoret, er meget ude ved kunder eller til møder, så er er en flexplads helt sikkert et godt valg til dig. 

Kontorhoteller i København

Kontorhoteller er det nyeste skud på stammen indenfor kontorlejemål. Kontorhotellerne i Danmark har for alvor oplevet efterspørgsel og vækst i de seneste år pga. deres nytænkning i forhold til konventionelle kontorlejemål. I søgningen efter kontorhotel med flexplads i København, så finder du hurtig ud af, at alle kontorhoteller mindsker det administrative besvær ved at tilbyde faciliteter og services. Dermed kan du som lejer fokusere på dine arbejdsopgaver i stedet for rengøring, frokost m.m. Udover dette så får du også muligheden for at netværke og sparre med kontorhotellets andre lejere.  

Søg efter flexplads i hele landet 

Ejendomstorvet.dk er som Danmarks førende erhvervsportal klar til at tage imod dig og dine søgninger. Du bliver mødt af mere end 9.000 emner indenfor erhvervslokaler, investeringsejendomme, erhvervsejendomme og kontorhoteller. Disse emner er sat i udbud fra over 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere fra hele Danmark. Ejendomstorvet.dk er dermed med til at give dig markedets bredeste og bedste udvalg af landets kontorhoteller med flexplads. Her på Ejendomstorvet.dk kan du lave søgninger i henhold til gadenavn, bynavn, postnummer, landsdel m.m. Det er blot en af vores søgefunktioner, som gør dine søgninger lettere og mere overskuelige.   

Søgeagenten

Søgeagenten er for dig, som endnu ikke har kunnet finde et kontorhotel med en ideel flexplads. Du opretter blot søgeagenten med din e-mailadresse og valgfrit kodeord, hvorefter du indtaster dine søgekriterier. Søgeagenten scanner derefter markedet i alle døgnets timer, hvorpå du får besked ved nye relevante emner. 

Læs mere om hvordan du opretter søgeagenten her