SENEST SET
FAVORITTER

Vestre Stationsvej 47, 6621 Gesten

Lager/logistik ejendom tæt ved motorvejen sælges!

5.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@klherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: Vestre Stationsvej47Type : Lager & Produktion

Placeringen er velbeliggende lige mellem Kolding og Esbjerg. Ejendommen er velbeliggende i industriområdet ved Gesten.

Ejendommen består af 2 sammenbygget lager/produktions haller, med tilbygget af- og pålæsnings- område med læsserampe. Der er mulighed for adgang på 2 sider af ejendommen.
På ejendommens øst side er der adgang til ejendommens nyeste kontor og køkken/kantine faciliteter, placeret som en integreret udbygning imellem hal A (højresiden set udefra) og hal B (venstreside set udefra).
Mellem de to haller er der omklædnings og bade faciliteter, samt en lavloftet korridor med adgang fra begge veje.
Der er adgang til Hal A gennem en 5X5 stor aluport i enden og en 4x4 aluport i siden. Langs hal A er der også kontor og omklædningsfaciliteter. Hallen har en loftshøjde til kip på ca. 8 m og i siden er højden 5.2 m. Der er kranbane og traverskran med max belastning på 500 kg.
Der er fra hallen adgang til læsserampen gennem et aflæsningsområde, som fragtmænd eller chauffør evt. kan gives adgang til.
Til Hal B er der adgang via en 5x5 m aluport. Loftshøjden er 8 m kip og 5.2 m side. I hallen er der monteret kranbaner. Der er traverskran med kapacitet på 3,2 t. Der er ligeledes klargjort til sving kranen.
Der har været en vandskade i Hal A i området med det ene af ejendommens personalefaciliteter. Vandet er frakoblet og da sælger ikke bruger lokalerne, har man valgt ikke at genetablere / renovere området
Ejendommen er uden tilsluttet varmekilde, men der står et fuldfunktionsdygtigt Danstoker gasfyr fra 1994, der kan tilsluttes igen. Der er en trækningsret på ejendommen på 498 amp, fordelt på to målere.
På lageret er lyset udskiftet til LED belysning, for en billigere og bedre belysning. En stor del af ejendommens grundareal er indhegnet. Der mulighed for at kører rundt om ejendommen, ligesom ejendommen også kan egne sig til en opdeling i flere lejemål.
Udover ovennævnte er der på ejendommen en selvstændig lagerbygning på 478 kvm. Lageret er en uisoleret rundbuehal med betongulv og rulleport med en åbning der giver plads til at en lastbil kan kører ind.
KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Forslag til anvendelse

Lagerbygning
Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
5.295.000,-
Pris pr. m² kr.
1.307,-
Årlige driftsudgifter kr.
258.380,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
64,-

Lokalet

Etage areal
4050 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21875 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Betongulv
Hall
Kantine
Læsserampe
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Aluport
Gasfyr

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere