Værksteder til leje i Slagelse Kommune

Slagelse er en by der ligger i det Sydvestlige Sjælland og dermed ikke langt fra Storebæltsbroen, som forbinder Sjælland og Fyn. Har man både kunder på Sjælland og Fyn, kunne et værksted til leje i Slagelse være det helt rigtige for din virksomhed, da byen ikke ligger længere væk end 42 km fra Nyborg.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Hvor stort skal dit værksted til leje i Slagelse være?

Byen Slagelse har længe været kendt for at være handels centrum for det nært liggende område og derfor kan du også finde mange forskellige slags værksteder til leje i Slagelse. Dette gælder hvad end, du har brug for meget plads, eller godt kan nøjes med et mindre areal.

Det kan derfor være en god ide, at gøre op med sig selv, hvor stort et areal, du har brug for med et værksted til leje i Slagelse. Ved at vælge lige præcis den størrelse grund, som dit værksted til leje i Slagelse har brug for, vil du mindske de faste udgifter ift. hvis du vælger en for stor grund.

Dette kan være yderst vigtig for dit værksteds succes i fremtiden. 

I Slagelse får du gode transportmuligheder

I Slagelse går motorvejen E20 der fungerer som en ad Danmarks åre, når det kommer til trafik. E20 er motorvejen som forbinder hele landet og dermed også en god kilde til at hente kunder og få fragtet gods. Udover dette føre E20 motorvej også til København, noget som dit værksted til leje i Slagelse, kan drage fordel af.

Der findes også samtlige tog- og busruter, der giver fleksibilitet i byen og i transporten til og fra. 

Få hjælp til at lægge den rette strategi

Det gode ved at have et værksted til leje i Slagelse, er at du som virksomheds drivende kan få 6 timers gratis erhvervs rådgivning om året, hvor du kan snakke med en konsulent om din virksomheds videre udvikling. Dette giver din virksomhed et godt grundlag for at lægge den rette strategi. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje i Slagelse er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne i Slagelse ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Slagelse?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Slagelse. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Slagelse til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Slagelse.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Slagelse. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: