SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 2A, 6800 Varde

Nyrenoveret lejemål i Varde centrum

172.355,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5401-LType : Kontor

Flot renoveret lejemål med handicapvenlige faciliteter

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder indbydende kontor-/klinklejemål med absolut bedste beliggenhed i Varde. Lejemålet er beliggende på 1. salen i en flot ejendom på Torvet, hvor Normal i dag har butik i stueplan. Lejemålet fremtræder i særdeles flot og velholdt stand, og er desuden handicapvenligt. Det er indflytningsklart og kan overtages snarest.

Beliggenhed:
Ejendommen har en attraktiv beliggenhed på Torvet i Varde, med facade ud mod Torvet og Kræmmergade, som er byens gågade. Torvet udgør et aktivt og velbesøgt samlingspunkt i byen, hvor der ofte er diverse aktiviteter, markeder, koncerter, udstillinger m.v. Varde er desuden en driftig handelsby, der dækker et stort opland.

Lejemålet ligger på 1. sal, og sikrer med den brede vinduesfacade, en stor og unik synlighed fra gågademiljøet, og giver en lejer de bedste muligheder for eksponering af sin virksomhed.

Beskrivelse:
Ejendommen er jf. BBR opført i 1973 med til-/ombygning i 1978. Den fremtræder i pæn og velvedligeholdt stand. 1. salen, hvor lejemålet er beliggende, har gennemgået en større renovering i 2022, der bl.a. omfatter nye facader, herunder nye oplukkelige energiruder, nye lofter og gulve, nyt handicapvenligt toilet samt nyt køkken.

Lejemålet fordeler sig på i alt 223 m², samt andel af fælles indgang/trapperum i stueplan. Det er lyst og indbydende, og består af et stort lokale, der er oplagt til indretning som et åbent kontorlandskab. Herudover findes et tekøkken samt toilet. Hvis lejer måtte have behov for ruminddeling af lokalet, er udlejer åben overfor muligheden for tilpasning efter lejers ønske. Fra gaden er der indgang fra Torvet, med adgang både via trappeopgangen og elevator/handicaplift, så alle kunder/klienter nemt kan komme til lejemålet.

Anvendelse:
Lejemålet byder på spændende indretningsmuligheder, og henvender sig til mange typer kontorerhverv. Det vil ligeledes kunne anvendes til klinikformål

Kontakt Nordicals allerede i dag for en fremvisning eller hør nærmere på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
172.355,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
172.355,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.363,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
681,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
253 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
708 m²

Faciliteter

Toilet
Handicapvenlig
Kontorlandskab
Tekøkken
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere