SENEST SET
FAVORITTER

Mejerivej 1, 6870 Ølgod

Multianvendelig ejendom på i alt 771 m²

247.135,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001643Type : Detailhandel/butik

Her udlejes tidligere dagligvarebutik på i alt 771 m², centralt i Ølgod og med tilhørende grund på 2.685 m² udlagt til parkering

Tidligere dagligvarebutik på i alt 771 m², centralt beliggende i Ølgod på 2.685 m² stor grund

Med god og central beliggenhed i Ølgod udlejes nu denne multianvendelige erhvervsejendom på i alt 771 m².

Lejemålet/ejendommen er centralt beliggende i Ølgod, tæt ved jernbanestationen, hele indkøbsområdet omkring Torvet og i umiddelbar nærhed af den gennemgående og trafikerede hovedfærdselsåre gennem Ølgod, der forbinder byen med hovedvej A12 som løber mellem Varde og Herning.

Ejendommen blev nyopført i 2003 til dagligvarekæden Fakta, der har anvendt ejendommen helt frem til udgangen af 2021, hvor man valgte at lukke dagligvareforretningen.

Selve ejendommen er opført i almindelige gode og solide materialer, med et begrænset krav til det løbende vedligehold. Facader er røde mursten, vinduer er termoruder med plastikrammer. Taget er et sadeltag med røde teglsten og generelt fremstår ejendommen i en almindelig god og velvedligeholdt stand.

Indretningen er som i en typisk dagligvareforretning, med et indgangsparti/vindfang i glas midt i den ene gavl, et stort regulært butikslokale på ca. 520 m² med tilstødende lagerområde på ca. 216 m², der på fleksibel vis kan tillægges butiksarealet – alt efter behov.

Gulve er et slidstærkt klinkegulv, der kan klare stor slidmæssig belastning, mens lofter i butiksområdet er lyse akustiklofter, opsat i skinnesystem med integreret belysning.

Udover butik og lager, er indrettet ca. 35 m² personalerum med køkkenfaciliter. I tilknytning hertil findes en toiletkerne.

Ejendommen er beliggende på en god, regulær grund på 2.685 m², hvor hele grunden er belagt med betonfliser og udlagt til parkering m.v. – ligesom der herudover er mulighed for parkering på tilstødende udearealer.

Alt i alt en god, regulær erhvervsejendom med gode tilkørsels- og parkeringsforhold, der kan tilpasses snart sagt ethvert erhvervsformål indenfor butik, kontor, undervisning, klinik, lager m.v.

Ejendommen kan også købes - forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.


Beliggenhed:
Ølgod var ”hovedstad” i den tidligere Ølgod Kommune, som i forbindelse med kommunalreformen i 2007 blev lagt ind under Varde Kommune.

Ølgod er Varde Kommunes 2. største by med knap 4.000 indbyggere og rummer alskens faciliteter, herunder et driftigt handelsliv, som servicerer et relativt stort opland. Desuden ser man et rigt kultur- og foreningsliv i byen.

Mange kender byens for dens vartegn, det hvide vandtårn på 28 m., som i 2006 blev reddet fra nedrivning takket være byens borgere.

Ølgod rummer forholdsvis mange industrielle arbejdspladser og flere store virksomheder, hvoraf BoConcept og HTH Køkkener er de mest kendte.

Fra Ølgod er der 14 km til Tarm, 20 km til Sønder Omme, 24 km til Varde, 48 km til Herning og 42 til Esbjerg. Ølgod ligger desuden midt på togstrækningen mellem Skjern-Varde.

Forslag til anvendelse

Dagligvareforretning
Klinik
Butik

Økonomi

Årlig leje
247.135,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
247.135,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.595,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
321,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
771 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2685 m²

Faciliteter

Vindfang
Indgangsparti
Parkering
Sadeltag
Teglsten
Udearealer
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere