Kontor til leje i Køge kommune

Leder du efter et kontorlejemål i Køge eller et kontor til leje i Køge Kommune? På Ejendomstorvet viser vi dig erhvervslokaler- og erhvervsejendomme fra mere end 200 mæglere og ejendomsindehavere i landet – og dette inkluderer selvfølgelig også aktuelle kontorlejemål i Køge.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Vi har mange tusinde lokaler og ejendomme, hvoraf flere er udbudte kontorlejemål i Køge. Du kan derfor – nemt, hurtigt og gratis – dykke ned i søgeresultaterne, se mere og få flere informationer om diverse kontorlejemål samt kontakte den tilknyttede erhvervsmægler på det kontor i Køge, som har fanget din opmærksomhed.

Vi har flere kontorlejemål i Køge

Omtrent 40 kilometer fra København, 45 kilometer fra Næstved og 25 kilometer fra Roskilde finder du den Østsjællandske by Køge. Køge er en gammel middelalderby, som både kan byde på natur, havneområde og det populære Køge Torv.

På Ejendomstorvet finder du lige nu et udvalg af aktuelle og ledige kontorlokaler til leje i Køge, som du kan se igennem.

Synes du det virker for uoverskueligt, kan du med fordel filtrerer din søgning, så du kun får vist de lokaler, der passer til dine ønsker. Du kan læse mere om filtrering af søgning og vores filterfunktion nede i afsnittet, som hedder: Filtrer din søgning og find dit kontor til leje i Køge.

Hvorfor bør jeg overveje et kontorlejemål i Køge?

Der er mange gode grunde til, at du med fordel kan overveje et kontorlejemål i Køge. God infrastruktur og en attraktiv beliggenhed er blot nogle af de få fordele, der følger med, når du overvejer et kontor til leje i Køge.

Transport og infrastruktur til og fra dit kontor til leje i Køge

Kontorlokaler til leje i Køge er attraktive, fordi Køge et en alsidig by, hvor der ikke er langt til de store knudepunkter på Sjælland.

Der findes en god infrastruktur til og fra Køge, hvor blandt andet S-tog, busser og færgeforbindelse til Rønne – blot er nogle af de muligheder, som infrastrukturen i Køge byder på.

Dertil er motorvejene E20, E47 og E55 tæt på Køge, så det er også nemt at komme til og fra Køge, som bilist.

Den gode infrastruktur er bare én af de mange fordele der er ved at leje et kontor i Køge, da du har gode transportmuligheder fra både København, Midt-, Syd- eller Østsjælland.

Attraktiv beliggenhed

Køge har en attraktiv beliggenhed, fordi byen befinder sig lige i smørhullet mellem velkendte og større byer på Sjælland – nemlig København, Næstved og Roskilde for at nævne et par stykker.

Ligeledes er det vigtigt for byen og mange virksomheder, at der er flere uddannelsesinstitutioner i lokalområdet og nærheden, da der er rig mulighed for at ansætte studentermedhjælpere, praktikanter, elever og nyudklækkede studerende til sit kontor i Køge.

I Køge finder du både Zealand Business Collage, Campus Køge, Erhvervsakademiet Sjælland og Køge Gymnasium. Dette er derfor med til at gøre det populært at finde et kontorlejemål i Køge.

Filtrer din søgning og find dit kontor til leje i Køge

Har du tænkt godt og grundigt over, hvordan dit kontorlokale skal være? Ellers anbefaler vi, at du tager stilling til disse ting, så du lettere kan lave en fyldestgørende filtrering af din søgning, og dermed kun få vist kontorlokaler til leje i Køge, som passer til dine ønsker, forventninger og krav:

Vi foreslår dig at fastlægge ovenstående søgekriterier, så du hurtigere kan danne dig et overblik over relevante kontorlejemål i Køge.

Når du har filtreret din søgning, får du kun søgeresultater for kontor til leje i Køge, som stemmer overens med, hvad du identificerer som det ideelle kontorlejemål.

Da vi ved at beliggenheden er også en vigtig faktor for mange, har vi valgt at lave en kortfunktion. I højre side kan du klikke på ”Kort” og dermed se alle udbudte kontorlejemål i Køge og deres beliggenhed ift. offentlig transport, motorvej, indkøbsmuligheder m.m.

Kortfunktionen gør, at du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over beliggenheden, og om hvorvidt den falder i din smag. 

Har du endnu ikke fundet dit fremtidige kontor til leje i Køge? Så kan du med fordel oprette en søgeagent, da der hele tiden kommer nye kontorer til leje på Ejendomstorvet. Med en søgeagent vil du automatisk få besked, når der kommer et nyt kontorlokale til leje i Køge, som passer til dine kriterier.

Opret en søgeagent og få automatisk besked om nye kontorlejemål i Køge

Det kan godt betale sig at oprette en gratis søgeagent hos Ejendomstorvet.

Du skal blot oprette søgeagenten med din egen mail, og herefter vil du kunne gemme interessante kontorlejemål, se de kontorlokaler du sidst har set samt få besked, når der kommer nye kontorer til leje i Køge, som passer med din søgning og dine kriterier.

Med en søgeagent behøver du ikke at se om der er kommet nye kontorlejemål i Køge hver dag. Du vil nemlig få direkte besked, når kontorlokalet er oprettet på Ejendomstorvet, og derfor kan du bruge din tid på andre ting.

Du kan altid fjerne søgeagenten igen, når du har fundet dit nye kontorlejemål i Køge. Det er altså ”win-win” med en søgeagent.

Om Ejendomstorvet

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal, hvor du nemt, hurtigt, effektivt og gratis kan lede efter – og søge efter – kontor til leje i Køge. Du kan selvfølgelig også søge efter andre lokaletyper og andre geografiske placeringer, hvis du ønsker.

Mulighederne er mange, og du vil altid kun finde erhvervslokaler og erhvervsejendomme, som stadig er på markedet.

Ejendomstorvet blev stiftet som en forening i 1999, og siden har vi fået mange tusinde ledige lokaler og ejendomme ind på vores side, så vi kan hjælpe med at gøre din oplevelse hurtig og effektiv, når du fx leder efter et kontor til leje i Køge.

Følg med i markedsudviklingen i Køge

Du kan altid få et indblik i markedsudviklingen ved at se vores markedsindex for kontorlejemål i Køge.

Her kan du se tendensen i markedet for de sidste 13 måneder, når det kommer til udbudsprocenten, efterspørgslen, antal kr. pr. kvadratmeter og antal handler.

Tallene vil altid afspejle den sidste afsluttede måned, men du har rig mulighed for at se tallene for en specifik måned indenfor det sidste år.

Så hvis du er tvivl om, hvorvidt markedet i Køge er attraktivt netop nu, så se vores markedsindex for kontorlokaler til leje i Køge her.

Se Kontor til leje her: