Værksteder til leje i Horsens Kommune

Her på siden kan du finde værksteder til leje i Horsens og samtid forneden læse om, hvorfor det er en god ide at have et værksted lige netop her. Horsens ligger i Østjylland ved enden af Horsens Fjord og har 59.000 indbyggere, som stiger år for år. Udover dette oplever Horsens en stigning i trafik i sådan en grad, at området kan betegnes som et trafikalt knudepunkt.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

De gode grunde til at have et værksted til leje i Horsens

Horsens placering er med til at gøre byen attraktiv at have et værksted til leje i Horsens. Byen ligger tæt på Trekantområdet, der ser en god vækst. Vækstområdet er let tilgængeligt via den Østjyske motorvej E45, der er en ad de helt store trafikale åre i landet. Motorvejen er med til at give vækst til Horsens og med den, er det nemt at komme til og fra dit værksted til leje i Horsens. Hertil ligger Århus og Vejle tæt på, hvilket giver et stort marked i nærheden af dig.

Erhvervsuddannelserne står i Horsens stærkere end i mange andre kommuner i landet, når det kommer til optag. Dette betyder at dit værksted til leje i Horsens alt andet lige, vil have lettere ved at rekruttere faglært arbejdskraft, som kan klare alle kerneopgaverne i dit værksted. 

Der kan skabes et stærkt og bredt netværk, som Horsens gerne vil være behjælpelig med at gøre til en realitet for dit værksted til leje i Horsens. Der bliver holdt mange events, hvor der er mulighed for, at kunne udvide dit netværk til iværksætter miljøet samt erhvervslivet. 

Få adgang til et Datanetværk som du kan bruge til udvikling af produkter

Som noget helt unikt kan man i Horsens teste projekter eller ideer af med det store datanetværk, der er sat op i byen. Der kan via dette netværk trækkes data og fortages forskellige målinger, som dit værksted til leje i Horsens kan bruge til at udvikle bedre produkter med. På den måde kan dit værksted til leje i Horsens få et godt, tæt og fordelagtigt samarbejde med Horsens by. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje i Horsens er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne i Horsens ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Horsens?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Horsens. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Horsens til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Horsens.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Horsens. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: