SENEST SET
FAVORITTER

Hammervej 4, 2970 Hørsholm

Bilforretning og værksted til afståelse i Hørsholm

873.264,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2121 XX XX Se nummer
E-mail xx@haages.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: SH2970ABFType : Andre typer

Kendt bilforretning og værksted til afståelse i Hørsholm. Placeringen i erhvervsområdet der er kendt som bilområdet i Hørsholm,

Afståelse!
Kendt bilforretning og værksted til afståelse i Hørsholm. Placeringen i erhvervsområdet der er kendt som bil området i Hørsholm, hvor du finder blandt andet Mercedes, Audi samt div. leasing firmaer.

Den nuværende ejer har arbejdet og drevet forretningen siden 2008 i ejendommen, først med autoriseret bilforhandler og værksted, og efterfølgende i den nuværende form som Din Bilpartner medlem med bilsalg samt værksted og leasing af biler. Der har tidligere været drevet Aut. Forhandling af bla. Mazda, Citroën, Chevrolet og Seat.

Ejendommen er indrettet med salgsareal/showroom til salg af biler i den forreste del af ejendommen, som er et stort åbent areal med store facade vinduer, hvilket er det kunden møder når de ankommer. Når kunderne træder ind i salgsarealet, er det lyst og åbent, hvilket giver en god kunde oplevelse. Bagerst i salgs arealet er der adgang til kundetoilet samt personale køkken.

Indskrivning til værkstedet findes som et naturligt indhak i det højre hjørne af salgsarealet, hvor der også findes yderligere en kunde indgang. Bag indskrivningen findes mindre pluklager samt omklædning, bad og toilet til medarbejderne.

Værkstedet er placeret i den bagerste del af ejendommen, hvor der er 6 lifte samt rigtigt god loftshøjde, hvilket giver et meget funktionelt indrettet værksted. Adgang til værkstedet er placeret på bagsiden af ejendommen via stor og høj port.

Applus Bilsyn lejer sig ind på værkstedet, og har den ene lift af de i alt 6 lifte. Dette giver en lejeindtægt til ejeren, og de vil gerne forsætte aftalen.

Grundarealet er på 3.160 m2 og er indhegnet. Størstedelen benyttes til bilsalg, herudover kundeparkering og den bagerste del i forbindelse med værkstedet.

Her er muligheden for at placere dig/jer i et kendt bilområde, og med et stort samt købe stærkt opland i Nordsjælland.

Forslag til anvendelse

Bilforhandler

Økonomi

Afståelse / pris kr.
1.250.000,-
Årlig leje
873.264,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
873.264,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
72.772,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.078,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
810 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3160 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Toilet
Kundeparkering
Kundetoilet
Køkken

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere