SENEST SET
FAVORITTER

Hammervej 4, 2970 Hørsholm

Kendt bilforretning - bilforhandler - værksted til afståelse

873.264,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2121 XX XX Se nummer
E-mail xx@haages.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: SH2970ABFType : Andre typer

Høj omsætning, og telefonerne ringer fra første dag!

Kendt bilforretning med værksted til afståelse!

Høj omsætning, og telefonerne ringer fra første dag!

Der er få præsentable bilhuse langs nordkysten på Sjælland, og denne mulighed er derfor unik. Nu har du muligheden for at drive forretningen videre i en af Danmarks måske mest købestærke postnumre.

Værkstedsdelen er medlem af Danmarks måske mest attraktive værkstedskæde og beskæftiger i dag 1 værkstedschef, 4 mekanikere og en lærling.

Værkstedet er apteret med lifte, udsugning, trykluft og en næsten helt ny udsugning specifikt beregnet til skadesarbejde.

Det eksisterende kundegrundlag overtages, og du og dit personale er i drift og tjener penge fra allerførste dag.

Salgsarealet rummer nemt 10-12 biler inde og 40-50 biler udendørs, og afdelingen beskæftiger i dag 2 medarbejdere.

Også her vil du med dit eget varelager have mulighed for at være i gang og tjene penge fra den dag, hvor du har nøglerne.

Placeringen er central i det erhvervsområde, der er kendt som bil-området i Hørsholm. Her finder du desuden blandt andet Mercedes, Audi, VW samt flere leasingfirmaer.

Den nuværende ejer har arbejdet og drevet forretningen siden 2008 i ejendommen, først med autoriseret bilforhandler og værksted, og efterfølgende i den nuværende form som Din Bilpartner medlem med bilsalg samt værksted og leasing af biler.

Før den nuværende ejer var stedet aut. bilforretning for flere forskellige mærker. Ejendommen er indrettet med salgsareal/showroom til salg af biler i den forreste del af ejendommen, som er et stort åbent areal med store facadevinduer.

Når kunderne træder ind i salgsarealet, er det lyst og åbent, hvilket giver en god kunde oplevelse. Bagerst i salgs arealet er der adgang til kundetoilet samt personale køkken.

Indskrivning til værkstedet findes som et naturligt indhak i det højre hjørne af salgsarealet, hvor der også findes yderligere en kunde indgang. Bag indskrivningen findes mindre pluklager samt omklædning, bad og toilet til medarbejderne.

Værkstedet er placeret i den bagerste del af ejendommen, hvor der er 6 lifte samt rigtigt god loftshøjde. Værkstedet er meget funktionelt indrettet og nemt at udnytte optimalt.

Adgang til værkstedet er placeret på bagsiden af ejendommen via stor og høj port. Applus Bilsyn lejer sig ind på værkstedet, og har den ene lift. Dette giver en lejeindtægt til ejeren, og de vil gerne forsætte aftalen, tillige med, det samtidig er adgang til nye kunder.

På første sal findes ét stort rum på 146 m² som i dag anvendes til dækopbevaring og delvist lager.

Grundarealet er på 3.160 m2 og er indhegnet, og grunden er i dag både videoovervåget og med alarm både ude og inde. Størstedelen af grunden benyttes til bilsalg, herudover kundeparkering og den bagerste del i forbindelse med værkstedet.

Unik mulighed for at placere dig/jer i et kendt bilområde i et super købestærkt opland i Nordsjælland.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Afståelse / pris kr.
750.000,-
Årlig leje
873.264,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
873.264,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
72.772,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.078,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
810 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3160 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Toilet
Kundeparkering
Kundetoilet
Køkken
Lager

Teknik

Alarm
Lift
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere