SENEST SET
FAVORITTER

Søndre Jernbanevej 3A, 3400 Hillerød

Erhvervslejemål i hjertet af Hillerød

136.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8844Type : Detailhandel/butik

Alsidigt erhvervslejemål i hjertet af Hillerød

Vi udbyder nu et erhvervslejemål, der med velholdte lokaler og en ideel beliggenhed tæt på Hillerøds gågade giver jer et optimalt udgangspunkt for et væld af forskellige virksomhedsforetagende.
Fra de store glasdøre ledes I ind i det forreste butikslokale, der både er lyst og indbydende, og hvorfra der tidligere er blevet drevet en restaurant med takeawaymulighed. Derfor finder I også et rummeligt køkken, der fortsætter helt ned i kælderplan, og som nu står næsten tomt og derfor kan benyttes til mange forskellige formål. Lokalerne er alle i super fin stand, og der er oplagt mulighed for at opstarte alt fra en veldrevet klinik til en charmerende specialbutik. Her er anvendelsesmulighederne altså mange, og de veletablerede rammer skal nok sørge for, at I hurtigt kan komme i mål med at få realiseret netop jeres virksomhedsdrømme.
De gode lokaler placerer sig helt centralt i Hillerød blot få skridt fra Hillerød Station og den altid pulserende gågade. I vil derfor slå jer ned i et område med masser af eksponering, hvor bilister, cyklister såvel som fodgængere kommer forbi hver eneste dag. Med en så central beliggenhed vil I heller ikke blot henvende jer til de mange beboere i Hillerød og omegn, der har ærinder i midtbyen, men også de besøgende, som kommer til byen for bl.a. at se Frederiksborg Slot og Det Nationalhistoriske Museum. Beliggenheden kunne altså ikke være bedre, og ligemeget hvilken type erhverv, som I ønsker at drive, tør vi godt love, at denne placering kun vil hjælpe jer godt på vej.
Kontakt os endelig for mere information og en eventuel fremvisning.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Årlig leje
136.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
136.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
11.400,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.800,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
76 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere