Lager til leje i Nordsjælland

Er du på udkig efter lager til leje i Nordsjælland? Så kig med her på Ejendomstorvet, hvor du får hele overblikket over ledige lagerlokaler i Nordsjælland - og resten af Danmark, hvis du skulle gå hen og blive nysgerrig.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Som Danmarks førende erhvervsportal tilbyder vi også, at du kan finde erhvervslokaler, erhvervsejendomme og investeringsejendomme fra mere end 200 erhvervsmæglere, men nu skal det dog handle om lagerhaller, produktionslokaler og lager til leje.

Find et lager til leje i Nordsjælland

Der er mange erhvervsvenlige kommuner i Nordsjælland, hvor særligt Furesø, Helsingør og Hillerød topper listen. Derfor får du lige en kort gennemgang af dine muligheder i de forskellige områder, så du bedst kan træffe et valg om, hvor dit lager eller produktionslokale skal ligge.

Hvis du synes, at det er lidt for bredt at søge efter lager til leje i Nordsjælland, kan du overveje at specificere din søgning ud fra den eller de byer, som du gerne vil have et lagerlokaler i. Det kan både være en af de større byer, ligesom det også kan være en af de små byer.

Lager til leje i Furesø

I Furesø finder du mere end 4000 erhvervsvirksomheder, som blandt andet inkluderer produktion og industri. I Furesø finder du også Farum erhvervspark, hvor interessen for lager til leje yderligere er stor. I dette område har du mulighed for at finde alt fra et mindre lager til en stor lagerhal samt produktionslokaler i alle størrelser.

Find et ledigt lagerlokale til leje i Furesø.

Lagerlokale til leje i Helsingør

I Helsingør finder du både havneområdet og Espergærde erhvervsområde. Begge steder er særligt velegnet til at drive erhverv.

Helsingør har en rigtig god infrastruktur - både mod nord og syd, men også mod øst til vores naboer i Sverige, så hvis du blandt andet skal bruge dit lager til transport, logistik eller opbevaring med henblik på eksport, så er Helsingør en oplagt mulighed.

I Helsingør er der god plads til dit lagerlokaler, så hvorfor ikke placere det her? Find lager til leje i Helsingør her.

Lej lager i Hillerød

I slutningen af 2021 har lokalrådet i Hillerød besluttet, at der skal laves et nyt erhvervsområde på mere end 400.000 kvadratmeter. Dette område vil være med til at sætte Hillrød på kortet som en af Nordsjællands største erhvervsbyer.

Hillerød ligger lige ud til motorvejen, hvilket gør transport til og fra dit lager særligt attraktivt.

I dette erhvervsområde vil produktionsvirksomheder blive prioriteret, så hvis du har planer om et lager til leje i Hillerød, så slå til snarest.

Lager i Ølstykke-Stenløse

I Ølstykke finder du både Maglevad Erhvervsområde og Toppevad Erhvervsområde, hvor du med fordel kan kigge efter lager til leje i Nordsjælland. Se lagerlokaler til leje i Ølstykke-Stenløse her.

Hvad skal du bruge et lager til?

Du ved nok allerede, hvad du skal bruge dit lager til. Det kan blandt andet være:

Der er mange andre muligheder for, hvad du kan bruge dit lager til, men det er fordel, hvis du prøver at indtænke din behov allerede i denne del af din søgning efter lager til leje i Nordsjælland.

For infrastruktur bør fx spille en stor rolle, hvis du skal bruge et lager til opbevaring, som senere skal sendes ud. Det samme gælder, hvis dit lager skal bruges til transport.

Et lager til industri eller produktion behøver ikke nødvendigvis samme infrastruktur, til gengæld vil de fleste skulle bruge et stort produktionslokale en en stor lagerhal til leje i Nordsjælland.

Lagerlokalets størrelse

Lagerlokalets størrelse har stor betydning for dig og din virksomhed. Skal du fx have et lager til en webshop, bør lagerets størrelse passe med antallet af varer og efterspørgsel. Skal du derimod producere vindmøller, skal dit lokale være meget større end et lager til en webshop.

Lagerlokalets placering

Lagerlokalets placering og beliggenhed er centralt for dig og dine muligheder. Hvis du eksporterer varer, kan du så hurtigt få dem at sted eller er du begrænset af dårlig infrastruktur? Derudover kan det også have betydning for dit mandskab om de kan komme til og fra lageret med eller uden bil?

Se relevante lagerlokaler til leje i Nordsjælland

Der er mange lagerlokaler til leje i Nordsjælland, hvilket kan gøre din søgning mindre relevant for dine specifikke ønsker.

Derfor har vi lavet en filtermenu, hvor du kan sortere din søgning ud fra filtre såsom beliggenhed, størrelse og pris. Når du sætter disse filtre på, vil du kun se de lagerlokaler, som passer til dine filtre, hvilket betyder, at du frasortere alle de irrelevante lagerlokaler.

På denne måde vil du kun se relevante lagerlokaler til leje i Nordsjælland.

Hvis du, mod forventning, ikke har fundet netop det lager til leje i Nordsjælland, som både passer til dine ønsker og får dit hjerte til at slå en anelse hurtigere, så kan du oprette en søgeagent. Når du opretter en søgeagent, vil vi skanne markedet for dig, og sende en e-mail, når der kommer et nyt lagerlejemål på Ejendomstorvet.

Du skal blot oprette søgeagenten med den e-mail, som vi skal sende lokalet til og et selvvalgt kodeord.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter lager til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter lager til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige lager til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvilke type erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Nordsjælland?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Nordsjælland. Det kan fx være butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvor kan jeg finde lager til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige erhvervslokaler til leje i hele Danmark - herunder Nordsjælland. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.