SENEST SET
FAVORITTER

Lodbrogsvej 4, 3400 Hillerød

Lager- og kontorlokaler i Hillerød

1.215.610,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34202505Type : Detailhandel/butik

Lager- og kontorlokaler i flot domicilejendom

Lokalerne er beliggende i en flot domicilbygning opført i 2008 med beton sandwichfacade- og gavlelementer, betondragere med frit spænd samt store glaspartier i facader- og gavle.
Bygningen er på i alt 2.000 m² og er efterfølgende i 2016 opdelt i to lejemål på henholdsvis 715 m² som er udlejet til Carglass samt et ledigt lejemål på 1.285 m² som har været udlejet til Au2Parts.
Det ledige lokale består af et stort udstillingslokale på ca. 875 m² med en loftshøjde på ca. 5 meter som vil kunne anvendes til engroshandel, udstilling, showroom eller kontorer.
Fra udstillingslokalerne er der adgang til 2 kontorer og et mødelokale med glasvægge i den vestlige facade samt adgang til vareindlevering på ca. 120 m² med rulleport og rampeanlæg i den nordlige gavl. Herudover fordelingsgang med adgang til toiletter og omklædning til herrer og damer samt adgang til stor kantine med køkken på ca. 60 m² med udgang til flisebelagt terrasse.
Lejemålet fremtræder meget indbydende lyst på grund af de store facadevinduespartier og ovenlysvinduer, og er forsynet med el-og EDB installationer (gulvstikkontakter).
Gulvene er beklædte med nyere gulvtæpper i kontorer og mødelokaler samt med gulvtæpper/linoleum i udstillingslokalerne og sorte gulvklinker i indgangspartiet.
Ejendommen vil alternativt være velegnet til storrumskontormiljø, showroom, automobilforhandling, engroshandel samt konsulentvirksomhed.
Der er mange parkeringspladser foran ejendommen og der er gode busforbindelser tæt på ejendommen med ca. 3 km til Hillerød station og ca. 1 km. til Hillerød motorvejen.

Forslag til anvendelse

Engroshandel
Showroom

Økonomi

Årlig leje
1.092.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.215.610,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
101.301,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
946,-
Årlige driftsudgifter kr.
123.360,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
96,-

Lokalet

Etage areal
1285 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5000 m²

Faciliteter

Omklædning
Glasparti
Gulvklinker
Kantine
Mødelokale
Parkeringsplads
Terrasse
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere