SENEST SET
FAVORITTER

Nørremarksvej 19, 9270 Klarup

28 - 112 kvm lager-/depotrum i nyopført erhvervspark

8.190,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172998Type : Lager & Produktion

 

Introduktion
Storage24 tilbyder virksomheder og private fleksible lager-/depotrum fra 28 ? 112 kvm til en lav leje udlejet på lejekontrakter med korte bindingsperioder. Lejemålene ligger i en nyopført erhvervspark i Aalborg-forstaden Klarup tæt ved såvel E45 som de større indfaldsveje til Aalborg midtby. Lokalerne har mange anvendelsesmuligheder og er ideelle for eksempelvis håndværkeren med behov for oplagring af værktøj og materialer under lås og slå. Lokalets dimensioner gør det ligeledes muligt at opbevare f.eks. en varevogn, en anhænger, en campingvogn/ autocamper, en båd eller en ?sommerbil?.
Beliggenhed
Lejemålet er beliggende ved indkørslen til Aalborg-forstaden Klarup med facade til Egensevej lige øst for Aalborg. Området ligger med kun 5,5 km. til Motorvej E45. Fra området er der endvidere blot få minutters kørsel til de større indfaldsveje til Aalborg midtby, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aalborg centrum er ca. 15 min. Der er endvidere gode busforbindelser til området.

Beskrivelse
De enkelte depotrum er regulære, måler 3,5 x 8,0 meter (b x d), og udgør således 28 kvm. Der er tale om fleksible lejemål, idet der er mulighed for at slå op til i alt 4 enheder sammen. Lejemålene kan derved udgøre enten 28 kvm, 56 kvm eller 112 kvm. Der er en god loftshøjde i lagerrummene med 3,6 meter i fronten stigende til 4,6 meter bagerst i lokalet. Gulvet er betongulv. I loftet er opsat grundbelysning, og der er adgang til strøm i lejemålet. Hvert rum er forsynet med en aflåselig ledhejseport med målene 3,3 x 2,9 meter (h x b). Erhvervsparken er tilgængelig for lejerne døgnet rundt alle årets dage og er videoovervåget.

De fleste depotrum i erhvervsparken er uisolerede og uopvarmede, mens enkelte enheder er isolerede. Disse kan lejes mod et mindre tillæg i lejen i forhold til ?basisudgaven?.
Introduktionsrabat:
Lejemålet er udbudt med en introduktionsrabat med halv leje de første 24 uger i lejeperioden:
Leje pr. 4 uger ekskl. el og driftsudgifter i perioden 0-24 uger: kr. 555,-
Leje pr. 4 uger ekskl. el og driftsudgifter 25- uger: kr. 1.110,-.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst erhvervsmægler Kasper Weihrauch på mobil 3153 8737 eller mail: kasper.w@danbolig.dk.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
7.215,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
8.190,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
683,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
293,-
Årlige driftsudgifter kr.
975,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
35,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
28 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betongulv
Depotrum
Lager

Teknik

Ledhejseport

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK