Erhvervslejemål og lokaler til leje i Nørresundby

Nørresundby har stort set altid blevet talt om, som var det en del af Aalborg by, men faktisk er Nørresundby en selvstændig by, der dog ligger tæt op ad Aalborg. Du kan her finde erhvervslejemål i Nørresundby, som i disse år er i en stor udvikling.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Fordelende ved erhvervslejemål i Nørresundby

Nørresundby Midtby har i de sensete år oplevet en storudvikling, hvad byplan angår. Det er målet at gøre området sammen med Aalborg skal gøres stærkere og have en profil, der kan måle sig med en storby. Derfor er der fokus på at omdanne byen til et sted, hvor der kan opleves kultur, studieliv, erhvervsudvikling og flere servicefunktioner. Det er specielt udviklingen af fjordnære områder, der vil blive fokuseret på. Erhvervslejemål i Nørresundby bliver mere og mere attraktive, da de typisk ligger i nærheden af fjorden, hvilket ikke bare giver god udsigt, men også en god beliggenhed for dit erhvervslejemål i Nørresundby. For som nævnt tidligere, er ligger Nørresundby tæt op ad Aalborg som er Danmarks fjedre største by. Det er et centralt område for handel og erhvervslivet i Nordjylland, der kan være med til at skabe en god forretning for dit erhvervslejemål i Nørresundby.

Dine lokaler til leje i Nørresundby vil have en tæt placering til 140.000 indbyggere

Med lokaler til leje i Nørresundby vil du altid ligge tæt på Limfjorden og Aalborg og disse to elementer er to fordele du kan benytte dig af. At lokaler til leje i Nørresundby tæt på Limfjorden giver som regel en ganske fornuftig udsigt, som de fleste andre virksomheder vil missunde, men som du kan prale med. Da placeringen er tæt på Aalborg, faktisk lige over på den anden side af Limfjorden, betyder dette også at der er gode infrastrukturelle omstændigheder, som gør det mere bekvemt at komme fra det ene sted til det andet. Det medføre også at dine lokaler til leje i Nørresundby vil have omkring 140.000 indbyggere lige i nærheden og dermed en god base at danne sin forretning ud fra.

Nørresundbys forbindelser til Aalborg

Der går to store veje fra Aalborg og over Limfjorden til Nørresundby - den østlige Østerbrogade-Østergade-Hjørringvej og den vestlige Vesterbrogade-Vestergade-Thistedvej, der har store trafikmængder hver eneste dag. Dette forbinder Nørresundby Midtby og Aalborg og dine lokaler til leje i Nørresundby vil aldrig ligge langt fra en tæt befolket by, hvor det er let at komme til.