SENEST SET
FAVORITTER

Nytorv 18, 9000 Aalborg

Kontor-/ eller undervisningsejendom med unik beliggenhed

843.276,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4201121Type : Kontor

Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder

Kontor-/ eller undervisningsejendom beliggende i hjertet af Aalborg med en af byens mest attraktive beliggenheder - Nytorv - fremlejes på fordelagtige vilkår.

Nytorv er et af byens absolut mest centrale knudepunkter for Aalborgs offentlige bustransportforbindelser samt let adgang til motorvej mv.

Fremlejemålet er beliggende på ejendommens 2., 3. og 4. etager. Adgang til ejendommen foregår via trappeopgang i Slotsgade eller fra parkeringsgården på ejendommens bagside. Hver enkelt etage er indrettet med store kontorlandskaber, flere cellekontorer i varierende størrelser, mødelokaler, fordelingsgange, the-køkken. Der er p.t indrettet stor kantine på lejemålet øverste etage med adgang til mindre tagterrasse og kig til fjorden.

Der er endvidere mulighed for at medleje et nærmere aftalt antal parkeringspladser til kr. 10.800,- p.a. pr. stk. (op til 2 stk. pr. etage / i alt 6 stk.).

Fremlejemålet er særdeles velegnet til mange forskellige former for kontor, sundhedshus, klinik, undervisnings-/ eller servicevirksomhed.

Det fremlejede er beliggende oven over Sinnerup samt med Sallings Stormagasin, Magasin, Føtex og FRIIS som nærmeste naboer.

Området har som et led i opførelse af Butikscenter FRIIS gennemgået en markant udvikling og må i dag betegnes som et af byens absolut mest attraktive steder i Aalborg midtby lige overfor det ny anlagte Gabels Torv, som er smukt anlagt bytorv.

Forslag til anvendelse

Undervisning
Klinik
Kontor

Økonomi

Årlig leje
708.680,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
843.276,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
70.273,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
833,-
Årlige driftsudgifter kr.
134.596,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
133,-

Lokalet

Etage areal
1012 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Kontorlandskab
Parkeringsplads
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere