SENEST SET
FAVORITTER

Grønlands Torv 14, 9210 Aalborg SØ

Momsfrit lejemål

126.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4181208Type : Kontor

Klinik-/kontorlokaler udlejes

Med attraktiv placering på Grønlands Torv i Aalborg SØ, udlejes nu 180 m² lyse og velbeliggende klinik- /kontorlokaler på ejendommens første sal.

Lokalerne har været anvendt til tandlægeklinik i de sidste årtier, og fremstår særdeles anvendeligt til lignende brug eller andre former for klinik-anvendelse. Ligeledes er lejemålet momsfrit, hvilket er til fordel for klinikker, da momsen dermed ikke bliver en byrde. Lejemålet kan via sin fleksible og præsentable indretning også anvendes til kontorlokaler m.v.

Lejemålet er beliggende på 1. sal med elevatoradgang direkte til lejemålets hoveddør, og ligeledes er det indrettet handicapvenligt, således alle typer klienter/kunder har uhindret adgang til lejemålet.

Lejemålet er p.t. indrettet med 3 behandlerrum med håndvaske, en flot reception, pæne kantine- og personalefaciliteter. Ligeledes forefindes der et stor lokale som kan indrettes til kliniklokale, træningsområde, kontor m.v. Derudover er der etableret et røntgenrum grundet tidligere lejers anvendelse til tandlægeklinik. Endvidere forefindes separat teknikrum. Rummet er meget anvendeligt til f.eks. printer- eller serverrum.

Lejemålet er primært opført i letvægskonstruktioner, hvorved nuværende indretning kan ændres til kommende lejers ønsker. Dette skal dog aftales nærmere med udlejer.

Til kunder og gæster er der gratis 2-timers parkering lige ved lejemålet. Til lejer og personale er der gratis tidsubegrænset parkering lige i nærheden.

I området findes der flere dagligvarebutikker, apotek, pizzeria, fitnesscenter, frisør, fysioterapi m.v., og der forventes en yderligere udvikling af butikker og kontorer i området i de kommende år. Endvidere findes der mange uddannelsesinstitutioner i området.

Der er særdeles gode busforbindelser til området, ligesom lokalerne ligger i kort afstand til såvel centrum som E45.

Forslag til anvendelse

Kliniklokale
Kontor
Behandlerrum

Økonomi

Årlig leje
126.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
126.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
10.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
700,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
180 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Parkering
Reception
Kontor

Teknik

Elevatoradgang
Printer
Teknikrum

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere