SENEST SET
FAVORITTER

Vesterå 14, 9000 Aalborg

Eksklusiv restaurant udlejes

492.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 200621Type : Hotel & Restaurant

Smagfuld indrettet - fuldt apteret

Unik mulighed for at overtage en af Aalborgs flotteste restauranter.

Restauranten er beliggende i Aalborgs absolutte centrum i Vesterå som er en sidegade til gågade Bispensgade. Vesterå har udviklet sig til Aalborgs "restaurationsgade" med et stort udbud af restauranter og cafeer med alt fra top gourmet, klassisk italiensk og indisk mad, hvilket sikre stort flow af potentielle kunder.

Lejemålet blev nyindrettet og gennemgribende renoveret i 2017 i forbindelse med nuværende lejer Napa Lounge overtog lejemålet. Restauranten er særdeles smagfuldt indrettet og i en meget høj standard som sjældent ses i denne type lejemål.

Den har et samlet areal på ca. 240 m² og med ca. 60 antal siddepladser. Den er indrettet med stort åbent serveringslokale med bl.a. lounge-område og flot bar, eksklusivt private dining lokale, toiletter samt velindrettet køkken og lagerfaciliteter. Endvidere er der stor glas vinreol med køling som er en markant del af indretningen.

Nuværende lejer har i forbindelse med indretning haft stor fokus på akustik og lyd i lejemålet, hvorfor det er indrettet med bl.a. lydlofter, lyddæmpende gulve og indbygget B&O lydanlæg. Det er alt sammen med til at give en god stemning og oplevelse for gæsterne i restauranten. Toiletfaciliteterne inkl. handicaptoilet er endvidere særdeles flotte med marmor mv.

Restauranten kan overtages fuldt apteret såfremt det ønskes. Ny lejer er dog som minimum forpligtiget til at lave leasingaftale på køkken aptering mv. med udlejer. Der er en månedlig leasing ydelse på ca. 6.000 kr. Såfremt møbler mv. skal medfølge er der ligeledes en månedlig leasing ydelse på ca. 6.000 kr.

Såfremt ny lejer ønsker mere plads, vil der være mulighed for at medleje selskabslokale beliggende på 1. sal, som er indrettet i samme stil og med anretter køkken samt toiletfaciliteter. Her er plads til ca. 60 spisende gæster samt velkomstområde og flere lagerfaciliteter.

Basislejen udgør kr. 540.000,- (kr. 45.000,- + moms pr. måned)

Der er nu mulighed for trappeleje da 1. års leje er kr. 420.000 + moms

Forslag til anvendelse

Restauranter
Bar

Økonomi

Årlig leje
420.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
492.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
41.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.050,-
Årlige driftsudgifter kr.
72.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
300,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
240 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
850 m²

Faciliteter

Handicaptoilet
Lagerfacilitet
Lounge
Selskabslokale
Toiletter
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK