SENEST SET
FAVORITTER

Gravensgade 1B, 9000 Aalborg

Central beliggenhed

320.290,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91206261Type : Detailhandel/butik

God loftshøjde og flere anvendelsesmuligheder

• Ca. 8 meter facade med flotte vinduespartier
• Indrettes efter nærmere aftale med udlejer
• God loftshøjde og flere anvendelsesmuligheder
• Beliggende mellem Bispensgade og den nye Budolfi Plads ved Algade

Flot detailbutik med et areal på ca. 120 kvm i stueplan med store flotte vinduesparti, som giver en masse lysindfald. Salgslokalet er indrettet som med butikslokale med godloftshøjde og masser af vægplads. Herudover 2 toiletter med forrum samt ”køkkenniche” som kan fjernes. Lejemålet har niveaufri adgang fra gågaden, men 2 trin inde i lejemålet, som kan omdannes til lift. Fra butikslokalet er der adgang til ca. 47 m² god højloftet kælder indrettet med toilet, tekøkken samt lagerlokale.

Lejemålet har i mange år været anvendt til bageriudsalg / cafe og tidligere tøjforretning men lejemålets indretning giver bred anvendelsesmulighed.

Gravensgade er kendetegnet som Aalborgs første gågade med flere kæde og specialbutikker, der henvender sig til et modent købestærkt publikum. Nærmeste naboer til lejemålet er Noa Noa og B. Young. I Gravensgade finder man herudover butikker som tøjbutikken Vangsgård Konfektion, optikeren Ganer og Robenhagen samt Freja Skind. Lejemålet er endvidere beliggende tæt ved Bispensgade hvor Spejdersport og Friluftsliv er indenfor meget kort afstand. Lejemålet må alene anvendes til detailhandel eller kaffebar / takeaway som ikke har behov for udsugning.

Gravensgade er en gågade i Aalborg Centrum. Gaden blev anlagt omkring 1550 på voldterrænet langs Vesterå, som var en del af byens befæstning. I 1930erne var Gravensgade og Vesterå en hovedfærdselsåre til Pontonbroen, indtil Vesterbro-gadegennembruddet og Limfjordsbroen blev indviet. Gravensgade blev indviet som Aalborgs første gågade i oktober 1963 under sloganet ”Gå i gågaden – Gå i Gravensgade”.

I syd forbindes Gravensgade med Jernbanegade og Algade, mod nord er der forbindelse til Bispensgade og Vesterå. Man kan desuden komme til Aalborg Kloster via Latinergyden.

Forslag til anvendelse

Café
Butik
Tøjforretning
Butikker

Økonomi

Årlig leje
290.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
320.290,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
26.691,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.669,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.290,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
252,-

Lokalet

Etage areal
120 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Køkkenniche
Lagerlokale

Teknik

Lift
Udsugning

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere