SENEST SET
FAVORITTER

Danalien 1G, 9000 Aalborg

Erhvervslejemål

306.637,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2220601Type : Detailhandel/butik

Attraktiv og synlig beliggenhed

På hjørnet af Danalien og Sohngårdsholmsvej udlejes 287 m² særdeles attraktivt erhvervslejemål med markant indgangsparti i dobbelthøjde.

Lejemålet er med sin 270 graders glasfacade mod Sohngårdsholmsvej og Danalien særdeles eksponeret og meget synligt for de mange tusinde forbipasserende trafikanter hver eneste dag i Aalborg C.

Lejemålet, der blandt andet har været anvendt til vinforretning og showroom, har dobbelt loftshøjde på næsten 6 meter i store dele af lokalerne, hvilket giver en særdeles god rum fornemmelse for kunder og medarbejdere. Lokalerne er indrettet i rå og moderne stil og indeholder desuden to toiletter, kontor, køkken og lagerfaciliteter. Lejemålet er udstyret med køleanlæg (units).

Lokalerne vil være anvendelse til mange forskellige former for virksomheder. Det vil kunne anvendes som butik, men vil ligeledes være særdeles velegnet til café, restaurant, pizzaria, take-away koncept, klinikker eller kontor/butik for virksomheder indenfor liberalt erhverv - eksempelvis pengeinstitut, ejendomsmægler, revisions- eller advokatkontor eller anden type virksomhed indenfor rådgiverbranchen.

Udenfor lejemålet er der gode parkeringsmuligheder.

Nærmeste nabo er REMA 1000, som på Danalien har en af landets flotteste REMA 1000 forretninger. Med parkeringspladser lige udenfor døren er tilgængeligheden til dette lejemål særdeles god for kunder og besøgende.

Området har en ideel placering i forhold til den centrale del af Aalborg, herunder Aalborg Banegård og den kollektive trafik. Danalien er udpeget som et fremtidigt knudepunkt i forhold til den trafikale planlægning i midtbyen. Der passerer dagligt omkring 10.000 biler forbi lejemålet jf. trafiktællings tal fra Aalborg kommune. Samtidig er ejendommen beliggende med kort afstand til motorvejen og Aalborg Universitet.

Som det fremgår af billedmaterialet i nærværende lejeprospekt samt lokalplan 1-1-134 vil Aalborg Kommunes nye hovedtrafikforbindelse BRT bustracéet blive anlagt lige forbi nærværende lejemål. Området er således et nøgleområde for Aalborgs fremtidige udvikling. Med sin beliggenhed på hovedtrafikåren imellem Aalborg Universitet og selve Aalborg midtby forventes det, at tusindvis af unge mennesker vil færdes på strækningen hver eneste fremadrettet. Anlæggelsen af BRT-traceet forbi lejemålet er dermed med til at styrke kundeflowet og aktiviteten i området. Samtidig hermed udvikles nabogrunden på modsatte side af vejen til et eksklusivt og attraktivt boligområde. Området der tiligere blev anvendt af Aalborg Universitet til undervisningsformål er omdannet til boligområdet Parkbyen som åbner hele området op mod den gamle grønne golfbane og de rekreative områder.

Lejemålet kan overtages efter nærmere aftale - og kan indrettes efter nærmere aftale med udlejer.

Forslag til anvendelse

Café
Showroom
Klinik
Butik
Take away

Økonomi

Årlig leje
287.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
306.637,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.553,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.068,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.637,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
68,-

Lokalet

Etage areal
287 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2922 m²

Faciliteter

Glasfacade
Indgangsparti
Lagerfacilitet
Parkeringsplads
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Køleanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere