SENEST SET
FAVORITTER

Østerågade 9, 9000 Aalborg

Unikke lokaler med masser af sjæl

278.766,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2220148Type : Detailhandel/butik

Beliggende på en af Aalborgs bedste beliggenheder

Nu udbydes særdeles charmerende butikslokaler til leje i Jens Bangs Stenhus, hvor Aalborgs ældste apotek - Svane Apoteket, har været drevet de sidste 300 år. Herefter har der i en årrække været guldsmed.

Ejendommen er utroligt charmerende, opført i renæssancen, og er en Aalborgs mest kendte og mest fotograferede bygninger, opført i 1624 af storkøbmanden Jens Bang.

Lejemålet er beliggende i hjertet af Aalborg centrum tæt ved Aalborgs attraktive havnefront miljø, hvor der er stor aktivitet og ved Nytorv, som er det mest trafikeret strøg af handlende til bl.a. Salling samt mellem byens 2 gågade systemer.

Lejemålet er beliggende i forbindelse med den omfattende forskønnelse og byomdannelse af såvel Nytorv samt Østerågade og tæt ved Toldbod Plads. Dette er et attraktivt sted for såvel Aalborgs borgere, turister som besøgende i byen. Området præges af flere restaurationer, kaffebarer, caféer og værtshuse.

Af naboer til lejemålet kan næves Duus Vinkælder, Espresso House, Louis Nielsen, McDonald's, Burger King og overfor er Spar Nord Bank, Nadias, Salling m.fl.

Lejemålet er beliggende i stueetagen med et areal på 224 m² hvoraf cirka 100 m² er butikslokale. Lejemålet indeholder yderligere lokaler samt lager i ejendommens kælder på 191m².

Lejemålet består i den forreste del af stueetagen af et flot vindfang/indgangsparti samt regulært butikslokale. I den bagerste del af stueetagen er der indrettet 3-4 kontorer, arkivrum, toilet samt udgang til baggården. Kælderen er totalrenoveret og udgravet i forbindelse med renovering af apoteket i (1997). Kælderen indeholder stor kantine med køkken, omklædningsrum, 2 toiletter samt separat baderum.

Lejemålet er flot renoveret i overensstemmelse med bygningens oprindelige historie og fremstår særdeles præsentabelt med mange spændende detaljer.

Udlejer er den fond der til daglig driver og ejer ejendommen, og denne forestår en stor del af vedligeholdelsespligten på det fredede inventar og indretninger i lokalerne.

Til lejemålet hører endvidere 1 stk. parkeringsplads.

Infrastruktur
* Afstand til Aalborg Lufthavn 6,6 km
* Afstand til motorvejsnettet 3,6 km
* Afstand til banegården / Aalborg Busterminal 0,8 km
* Afstand til busstoppested 0,1 km

Forslag til anvendelse

Café
Guldsmed
Apotek

Økonomi

Årlig leje
240.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
278.766,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.231,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
672,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.766,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
93,-

Lokalet

Etage areal
415 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkivrum
Baderum
Vindfang
Toilet
Indgangsparti
Kantine
Kælder
Omklædningsrum
Parkeringsplads
Vinkælder
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere