SENEST SET
FAVORITTER

Østerågade 15, 9000 Aalborg

Attraktiv husleje i Aalborg Centrum

952.757,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4210922Type : Detailhandel/butik

Rummer mange anvendelsesmuligheder

Attraktivt lejemål på en af Aalborgs absolut bedste beliggenheder. Lejemålet rummer mange anvendelsesmuligheder og kan bl.a. anvendes som butik, restaurant m.fl. Lejemålet har tidligere været anvendt som bank filial. Lejemålet er indrettet i l flere niveauer med indskudte dæk, som der giver en ny kommende lejer mulighed for en spændende indretning, med mange muligheder og udnyttelse af lejemålets i alt 5 niveauer. De forskellige niveauer i lejemålet ligger i åben forbindelse af hinanden og fremstår alle meget åbne og lyse. Niveauerne skaber en spændende indretning og forbindes af en større trappe i midten af lokalerne. De 3 nederste niveauer har været anvendt til reception samt åbne kontorlandskaber. Lejemålets niveau 4 indeholder en velfærdskerne samt enkelte kontorer. Lejemålets niveau 5 er indrettet med personale faciliteter og blev af tidligere lejer anvendt som kantine med køkken.
Lejemålet fremstår meget præsentabelt og flot og med god mulighed for at lejer kan indgå i en dialog med udlejer omkring indretning af lokalerne tilpasset til lejers anvendelse. Ved anvendelse som restaurant kan lejemålet rumme en mulighed for ude servering på forsiden af ejendommen. Lejemålet er beliggende på en af Aalborgs bedste placeringer i en utrolig flot og velholdt ejendom. Facaden fremstår særdeles præsentabel og med en rigtig god synlighed, for de mange gående der hver dag går forbi lejemålet. Lejemålet er beliggende ved Nytorv som der forbinder Aalborgs handelsliv, herunder de to store gågader med de store varehuse som Salling og Friis Shoppingcenter. Lejemålet er beliggende på en af Aalborgs mest attraktive adresser, dette skyldes ikke mindst det store flow af mennesker der hver dag har deres daglige gang ved Nytorv.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
914.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
952.757,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
79.396,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.085,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.757,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
85,-

Lokalet

Etage areal
457 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Kontorlandskab
Reception
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere