SENEST SET
FAVORITTER

Slotsgade 4, 9000 Aalborg

Attraktiv husleje i Aalborg Centrum

203.273,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2210205Type : Detailhandel/butik

Butikslejemål i 2-plan beliggende i gågadenettet

Attraktivt butikslejemål på god beliggenhed i Aalborg Centrum udlejes. Lejemålet rummer mange anvendelsesmuligheder, og har tidligere været udlejet til bl.a. butik, barbershop og café

Trappeleje:
Første års husleje kr. 180.000 + moms
Andet års husleje kr. 222.000 + moms
Tredje års husleje kr. 262.200 + moms

Lejemålet er indrettet i flere etager og består i stueplan af ca. 92 m² og består af et åben butiksareal, velfærdsfaciliteter og mindre baglokale/lagerlokale. Fra stueetagen er der via smuk spindeltrappe adgang til 1. sal bestående af yderligere ca. 92 m², indrettet som åbent lokale med mange anvendelsesmuligheder samt administration med velfærds-faciliteter. På 2. sal er der ca. 40 loftrum til opbevaring. Fra 1. salen er der lige udgang til mindre tagterasse, hvor medarbejderne kan trække frisk luft.

Lejemålet fremstår præsentabelt og pænt med mulighed for at kommende Lejer kan sætte sit eget præg på lokalerne alt efter Lejers anvendelse. Lejemålet overtages i den nuværende stand og skal således indrettes af lejer, såfremt lejer ønsker udlejer står for indretningen/renoveringen vil det blive drøftet med Udlejer, og forventeligt kapitaliseret over huslejen.

Lokalerne er beliggende i en smuk og velholdt ejendom, og har en særdeles præsentabel og flot facade med rigtig god synlighed og med gode muligheder for udstilling, da det er meget bredt med store facader vinduer på begge sider af indgangsdøren.

Lejemålet er beliggende i Slotsgade tæt ved hovedindgangen til Føtex og med Hifi-Klubben, Normal, Pico og Guf & Kugler samt en optiker som nærmeste naboer. Slotsgade har i løbet af de senere år gennemgået en stor udvikling og er i dag en af de mest attraktive strøg i gågaderne. Dette skyldes det store flow af mennesker i området som følge af placering mellem de to store varehus Salling og Friis hvor Magasin er beliggende.

Forslag til anvendelse

Café
Butik

Økonomi

Afståelse / pris kr.
125.000,-
Årlig leje
180.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
203.273,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.939,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
907,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.273,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
104,-

Lokalet

Etage areal
224 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
92 m²

Faciliteter

Loftrum
Spindeltrappe
Lagerlokale

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere