SENEST SET
FAVORITTER

Algade 19, 9000 Aalborg

AAA-placering

3.938.045,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2200211Type : Detailhandel/butik

Velegnet til mange forskellige typer detailbutikker

Lejemålet er beliggende på den mest befærdede og attraktive gågade Algade der med sine mange, butikker og cafeer er en helt central og vital del af bylivet i Aalborg.

Lejemålet er beliggende på AAA-placering i ejendommen Algade 19 st. og 1. og har gennem de sidste 25 år fungeret som detailbutik for detail-giganten H&M. Lejemålet har markante og synligt eksponeret facade direkte over mod Sallings hovedindgang. Salling etablerede i sommeren 2018 deres Rooftop, hvilken tiltrækker særdeles mange mennesker. Det bevirker, at kundestrømmen har været er stigende og tilmed er jævnt fordelt igennem dagen. Herudover er lejemålet er omkranset af stærke og velkendte detailforretninger med stor branding genkendelse blandt forbrugerne. Der er adgang til lejemålet via markant indgangsparti. Udlejer har fået godkendt en facadeændring ved kommunen, således ny lejer selv kan være medbestemmende såfremt dette ønskes.

Lejemålet er i alt 1.570 m² og fremstår moderne indrettet i 2. plan med åbne salgslokaler i både stueplan og 1. salen som intern forbindes af rulletrappe samt elevator. Herudover forefindes der prøverum, lager og personalefaciliteter m.v. i lejemålet, og der kan efter nærmere aftale med udlejer aftales indretning i lejemålet.

Se tegninger for nuværende indretning samt muligheder for alternativ indretning. Lokalerne fremstår med store facadevinduer direkte ud mod Algade, hvor det ligeledes vil været muligt at udstille gadevarer m.v.

Lejemål vil være særdeles velegnet til mange forskellige typer detailbutikker, der ønsker en placering i særdeles præsentabel ejendom beliggende på den mest attraktive placering i Aalborg Centrum.

Aalborg er den primære handelsby for hele Region Nordjylland, og byen blev også kåret til årets mest innovative handelsby i 2018. Den gode indsats som ligges i udviklingen af detailhandelen, sammen med den forventede befolkningstilvækst på mere end 30.000 mennesker inden for 20 år til Aalborg Kommune, forventes at understøtte Aalborgs position som en af landets førende handelsbyer i fremtiden.

Der er gode parkeringsmuligheder i umiddelbar nærhed af lejemålet.

Fra lejemålet er der kort afstand til byens stormagasin Salling, ligesom John F. Kennedys Plads, Aalborg Banegård, den nye Budolfi Plads og Kildeparken ligger indenfor gåafstand.

Algade er Aalborgs ældste gade, der før byens opståen forbandt øst- og vestsiden af Østerås brede kær. Gaden kan dateres som byens hoved-gade i begyndelsen af 1000-tallet i vest har Algade forbindelse til Vesterbro, mod øst fortsættes Algade af først Bredegade og efterfølgende af Nørregade. Begge gader var en del af den historiske Algade; i dag fungerer de som gågade, ligesom Algade gør.

Forslag til anvendelse

Café
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
3.450.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
3.938.045,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
328.170,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.508,-
Årlige driftsudgifter kr.
488.045,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
311,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1570 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1604 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkeringsmulighed
Prøverum
Lager
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK