SENEST SET
FAVORITTER

Gravensgade 5 st., 9000 Aalborg

Præsentabelt i Gågaden

219.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91204481Type : Detailhandel/butik

Charmerende butikslejemål i Aalborg C

Med central placering i Gravensgade finder man dette spændende butikslejemål på samlet 122 kvm nær den nye Budolfi Plads.

Lejemålet er opdelt i to, hvor de enkelte lokaler er fordelt på 49kvm og 73kvm– begge regulære med gode indretningsmuligheder. Facadens størrelse sammenholdt med lokalernes 2 vinduespartier giver optimale udstillings- og eksponeringsmuligheder.

Lokalerne fremtræder med lyse vægge og trægulve - og byder i sin helhed på en hyggelig atmosfære. I den bagerste del af lejemålet findes lager/personalerum med tekøkken samt separat toilet i hvert lejemål.

Gravensgade er kendetegnet med mange velbesøgte specialforretninger, herunder bl.a. Freja Skind, Georg Jensen, NOA NOA, Strøyer, B. Young, optiker Ganer og Robenhagen samt La Bonta m.fl.

Området nær lejemålet er velforsynet med offentlige transportmuligheder, ligesom der findes gode parkeringsforhold i nærheden.

Lejemålet har senest været anvendt til tøjforretning, som har haft beliggenhed på adressen over en længere årerække.

Der er mulighed for at leje de to lokaler enkeltvis, samt medleje yderligere 25kvm kælderareal.

Det pulserende gågadenet er Aalborgs primære handelsstrøg og er karakteriseret ved dets mange butikker, caféer og restaurationer samt stormagasinerne Salling og Magasin.

Gågadenettet består af Bispensgade og Gravensgade, der via Nytorv forbindes med Algade, Bredegade og Nørregade. Algade forlænges aktuelt fra Boulevarden op til Vesterbro, hvilket sker i sammenhæng med omdannelse af Budolfi området, hvor der aktuelt etableres et attraktivt byrum mellem Budolfi Kirke og Østerågade/Boulevarden med bl.a. nye boliger, reakreative områder og erhverv (dagligvarebutik, detail, restauration/café m.v.).

Aalborg Centrum er generelt karakteriseret ved dets mange indkøbsmuligheder og aktive erhvervsliv – men centrum er også kendt for dets mange reakreative tilbud og kulturelle oplevelser som fx kan findes på havnefronten med bl.a. Jomfru Ane Parken med havnebad og boldspilsbaner, Utzon Center med museum og Musikkens Hus med koncertsale i verdensklasse.

I midtbyen findes tillige Aalborg Kongres og Kulturcenter, Aalborg Teater og Nordjyllands største biografcenter og meget mere.

De gode forbindelser til den offentlige transport er en vigtig driver for midtbyen med Aalborg Banegård og busterminalen som centrale midtpunkter for den kollektive trafik.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik
Tøjforretning
Café
Dagligvarebutik
+Mere

Økonomi

Årlig leje
219.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
219.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.300,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.800,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
122 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Tekøkken
Parkeringsforhold
Trægulve
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK