SENEST SET
FAVORITTER

Lundtoftegårdsvej 95-97, 2. , 2800 Kongens Lyngby

Kompetente kontorer med stort udviklingspotentiale

2.556.344,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600462Type : Kontor

Mulighed for selv at sætte præg på rumfordelingen. Der er en god personalerestaurant, fitness samt stort parkeringsareal.

Lejemålet på Lundtoftegårdsvej oser af potentiale. Ejendommen er netop nu i gang med sin forvandling til smuk hvid svane, og vi glæder os til at vise jer resultatet!

På billederne kan I få en fornemmelse af, hvad lejemålet har at byde på og dets kvaliteter. Ved overtagelse vil lokalerne dog have modtaget noget af en makeover og afspejle vores stilsikre og kvalitetsbevidste Stensdal-stil. Den nuværende rumfordeling byder på en god variation mellem større fælleskontorer, mindre 1-4 mands kontorer med glasvægge. Kontorets midterzone har møderum og tekøkken

Afhængig af jeres behov kan indretningen og rumfordelingen tilpasses efter nærmere aftale – eksempelvis med flere åbne kontorzoner.

Ved indflytning vil jeres nye kontorer og/eller kombineret showroom byde på massive fingerparket trægulve, akustiklofter, komfortventilation, intelligent LED-belysning og akustiklofter.

På Lundtoftegårdsvej bliver I en del af en flerbrugerejendom med solide fællesfaciliteter. Her kan jeres medarbejdere nyde godt af bemandet personalerestaurant og fitnesslokale med tilhørende omklædning og bad. Desuden er der gratis parkering rundt om hele ejendommen med tilhørende elladestandere.

Beliggenheden på Lundtoftegårdsvej kan beskrives med to ord; godt forbundet! Med bus 150S kan jeres medarbejdere tage bussen direkte til og fra arbejde fra Nørreport St. på en halv time. Samtidig er S-tog tæt på, og afkørsel til motorvejen er kun få hundrede meter væk. Nå ja, og så kan I glæde jer over letbanen, som fra 2025 byder på endnu en transportmulighed kun få hundrede meter fra døren.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig leje
2.166.535,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.556.344,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
213.029,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.528,-
Årlige driftsudgifter kr.
389.809,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
233,-

Lokalet

Etage areal
1673 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Fitnesslokale
Gratis parkering
Tekøkken
Møderum
Parkering
Trægulve
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere