SENEST SET
FAVORITTER

Strandmarksvej 20, 2650 Hvidovre

Indflytningsklar café i Frihedens Butikscenter

1.324.223,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: PA-23019Type : Hotel & Restaurant

 

Lejemålet
Dette lejemål giver lejer alle forudsætninger for at drive en profitabel og velbesøgt café i Frihedens Butikscenter i Hvidovre. Centeret har årligt 2,5 millioner besøgende, og står stærkt som Hvidovres centrum med det store udvalg af butikker og det omkringliggende nye boligområde.

Som lejer vil du blive en central aktør til at opfylde visionerne om at området skal være byens samlingspunkt. Lejemålet består af et stort åbent serveringsområde og et køkken med udsugning, fedtudskiller og tilhørende frys, køl, stålborde og ovne, med god plads til de arbejdende i køkkenet. Man har derudover eget kælderrum til opbevaring og et meget velplaceret udendørs serveringsareal, som er helt essentielt for de bsøgende i centeret og beboerne, så de kan nyde deres mad, kaffe eller andet godt udendørs. Lejemålet består af 273 m² serveringsareal netto (333 m² brutto), et udendørs serveringsareal på 25 m² og tilhørende kælder på 79 m². Der er derudover toiletfaciliteter til besøgende gæster.

Centeret og området
Trods ombygninger i centeret, er centerets omsætning steget med 4 %, hvilket fortæller meget om beboernes lyst til at komme der. Hvidovre Kommune har derudover en nettobefolkningstilvækst på 1-2 % de seneste år, hvilket betyder at de omkringliggende erhverv, er en stor del af at opretholde den stigende interesse for byen. Hvidovre vækster, og netop Frihedens Butikscenter samt omkringliggende nye boliger har en unik betydning, for den udvikling der er i gang. Frihedens Butikscenter har en god placering tæt ved bus og s-tog og med bl.a. Gammel Køge Landevej, som er er en stor indfaldsvej til København, er det meget let tilgængeligt for alle kundetyper og ikke mindst medarbejdere.

Sidst, men ikke mindst, får man nabovirksomheder som Intersport, Apoteket og Fitness World, som alle styrker hinandens forretninger og tiltrækker fælles kunder.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Årlig leje
1.020.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.324.223,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
110.352,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
3.030,-
Årlige driftsudgifter kr.
303.623,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
695,-

Lokalet

Etage areal
437 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21003 m²

Faciliteter

Kælder
Toiletfaciliteter
Køkken

Teknik

Køl
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere