SENEST SET
FAVORITTER

Mileparken 20E, 2740 Skovlunde

Stor kontorejendom med gode faciliteter

613.700,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9177Type : Kontor

Stor kontorejendom med masser af lys og gode faciliteter

På anden sal i denne velplacerede ejendom får I nu muligheden for at skabe nogle optimale rammer om jeres fremtidige arbejdsliv. Her er nemlig plads til kollegialt fællesskab såvel som fordybelse, og de mange kontorer og gode faciliteter bliver hurtigt klar til brug.

Lejemålet kræver dog først en modernisering, men udlejer er åben for at hjælpe jer ordentligt på plads, og udgangspunktet er både godt og lyst. Der er uden tvivl gode rammer for selv den store virksomhed, for hele 21 kontorer af varierende størrelse står til jeres rådighed. De forbindes af et stort gangareal med tre indgangspartier, der ydermere åbner op til et dejligt og rummeligt spisekøkken med køkkenø og spisekammer, mens der også er mere opbevaringsplads i det disponible rum overfor. Der er derudover etableret toiletfaciliteter i begge ender af lejemålet med tre toiletter i den ene side og tre toiletter samt et badeværelse i den anden.

Den gode indretning suppleres af et virkelig skønt lysindfald. Ejendommen ligger nemlig helt uden tætliggende naboer, så der ikke er nogle bygninger, der skygger for solen. Ude foran er der ydermere rigtig gode parkeringsmuligheder og ikke mindst et hyggelig udeområde med græsplæne og bordebænkesæt.

Beliggenheden fuldender det gode indtryk, da adressen ligger attraktivt i Skovlunde i et veletableret erhvervsområde med mange andre større virksomheder. Man forstår godt, hvorfor området er blevet populært, for der er nem adgang til vejnettet, der giver jer kort køreafstand til hele Storkøbenhavn, og så ligger Vestskoven bare 400 meter væk med mulighed for frisk luft og grønne omgivelser efter en lang arbejdsdag. Slutteligt er der gode forbindelser med offentlig transport, da bussen stopper fire minutter fra ejendommen og kører til Herlev St. på 10 minutter.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
469.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
613.700,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
51.142,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
850,-
Årlige driftsudgifter kr.
144.400,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-

Lokalet

Etage areal
722 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Indgangsparti
Spisekøkken
Parkeringsmulighed
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere