SENEST SET
FAVORITTER

Mileparken 20E, 2740 Skovlunde

Store, lyse kontorlokaler til leje

619.650,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9176Type : Kontor

Store, lyse kontorlokaler til leje på attraktiv adresse i Skovlunde

Lad os tage et nærmere kig på Mileparken 20E 1 - her kan vi nemlig nu udbyde denne erhvervsejendom til leje, der er indrettet med den store virksomhed in mente. De rummelige, lyse kontorlokaler lokker med plads, plads og atter plads, og de er tilmed totalt indflytningsklare, så læs endelig med, når vi præsenterer alle detaljerne.

Erhvervsejendommen byder sig til med hele 19 kontorlokaler, der varierer i størrelse, så alle behov kan tilgodeses. Indendøre er det muligt at indrette alt fra storrumskontorer til enkeltpersonskontorer, ligesom der er rum, som f.eks. kan huse forskellige afdelinger - med andre ord kan virksomheden indrettes, så den daglige gang såvel som drift kan strømlines lige efter eget ønske. Når frokostpausen kalder, vil to strømlinede køkkener fungere som de oplagte samlingspunkter, ligesom de også kan indrettes med kantine. Og så er de praktiske behov på plads med adskillige WC'er samt et bad.

På adressen er der tale om en ejendom fra 1974, der præsenterer sig med et klassisk udtryk for perioden. Lejemålet er moderniseret og klar til indflytning med det samme, og som prikken over i'et kommer de attraktive parkeringsmuligheder, der gør arbejdslivet nemt og bekvemt.

Erhvervsmålet placerer sig på en attraktiv adresse i Skovlunde. Her findes mange andre større virksomheder, der lejer sig ind i kvarteret, og der er gode forbindelser til offentlig transport med kun 300 meter til nærmeste busstop og knap to kilometer til Herlev Station. Der ligger desuden et supermarked i gåafstand, og så er der nem tilgang til motorvejen blot er 3,5 kilometer væk.

Økonomi

Årlig leje
473.850,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
619.650,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
51.638,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
850,-
Årlige driftsudgifter kr.
145.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-

Lokalet

Etage areal
729 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Kantine
Parkeringsmulighed
Storrumskontor
Wc
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere