SENEST SET
FAVORITTER

Fabriksparken 24, 2600 Glostrup

Totalrenoveret lejemål

573.750,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 27801637Type : Kontor

Mulighed for at leje mindre højlager, efter nærmere aftale

Lejemålet er en del af et større ejendomskompleks, bestående af store produktions-/lagerhaller, som benyttes af en større maskinudlejningsvirksomhed og ejer vognmandsforretning.
Lejemålet er beliggende i det nuværende administrations- og udstillingsafsnit.
Bygningen fremstår p.t. i original og utidssvarende stand, men i forbindelse med etableringen af dette lejemål foretager ejer en gennemgribende renovering af såvel bygninger som de tilhørende parkerings- og udearealer.
Lejemålet:
Der foretages en total renovering af lokalerne således at disse ved overtagelsen fremstår i år 2022 version. Dvs. at taget efterisoleres og der monteres nye tagebelægninger, facaderne efterisoleres og monteres med nye døre og energivinduer (evt. port efter aftale).
Nyt indgangsparti, enten fra gaden eller det nyetablerede parkeringsareal foran bygningen, alt efter kommende lejers ønsker. Endvidere foretages en gennemgribende indvendig renovering af lokalerne, dvs. nye el-, vand- og varmeinstallationer, nye vægge, lofter og gulve.
Køkken, toiletter mv. opdateres også i forbindelse med ombygningen.
Bygningen har et unikt design, idet en del af bygningen har en ekstra loftshøjde, hvor der er etableret et 360 graders vinduesbånd langs loftet, hvilket giver en fantastisk rum- og lyseffekt.
Dette lokaler vil være perfekt til showroom eller salgslokaler. De øvrige lokaler har normal kontorlofthøjde, men kontorlokalerne har vinduesbånd i hele facadelængden.
Dele af kontorvinduerne mod gaden er gennemlyste – dvs. vinduesbånd på begges sider af bygningen, hvilket går disse lokaler særdeles unikke.
Til lejemålet er adgang til mindre kælder som pt. er indrettet til ”fredagsbar”.
Det vil være muligt, at få adgang til fælles badefaciliteter i kælderplan udenfor lejemålet, samt at få mulighed for at lagerlokaler med en frihøjde på ca. 6 meter efter nærmere aftale og mod merbetaling,
Desuden etableres nye parkeringsarealer langs bygningens facade, således at kommende lejer får egne parkeringsarealer. Mulighed for etablering af el-lade standere efter nærmere aftale og mod merbetaling.

Økonomi

Årlig leje
573.750,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
573.750,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
47.813,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
820,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
700 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kælder
Parkering
Toiletter
Udearealer
Port
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere