SENEST SET
FAVORITTER

Roholmsvej 13, 2620 Albertslund

Moderne og fleksibelt

771.936,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: KLKK90494BType : Kontor

Kontor lige ved Ring 3 og Ring 4

Mulighedsrig ejendom med nem adgang til hele Storkøbenhavn. Nu har du chancen for at folde dine idéer og visioner ud i disse meget flotte, gennemlyste kontorer. Ejendommen placerer sig på en forrygende adresse med nem adgang til hele Storkøbenhavn, hvilket både vil glæde medarbejdere og kunder. Ydermere er stedet billigt i drift. Ved ankomst møder du en stilren bygning, som har meget stor synlighed, hvorfor det er let for potentielle kunder eller klienter at finde frem. Samtidig bliver det ikke meget nemmere med fri parkering på terræn og cykelparkering. Dine nye rammer udfolder sig i kælder, stueplan og første sal, og fælles for det hele er, at det er i rigtig pæn stand. Mulighederne er mange med de gode faciliteter såsom eksempelvis omklædning og bad, der bidrager til en fin forudsætning for at have fitnessrum med reception i de lyse, inviterende lokaler. Endvidere byder nederste etage på et produktionskøkken med vareelevator - dette kan eventuelt lejes separat. Kælderen har tilmed egen indgang. Stueetagen og førstesalen fordeler en stor række kontorer i mange forskellige størrelser, hvilket gør det let at have flere forskellige formål under samme tag. Lokalerne præsenterer sig tidløst, indbydende og minimalistisk med hvide vægge og lofter, grå gulve og ikke mindst de store glaspartier, som lader lyset strømme frit gennem rummene. Denne løsning gør det simpelt at etablere en indretning, som matcher præcis den profil, der afspejler din virksomhed. Endelig er der toilet på alle etager og flere disponible rum til opbevaring.
Fra adressen er der knap 300 meter til nærmeste busstoppested, ligesom der ligger S-togsstation i cykelafstand, hvorfra København H nås på cirka tyve minutter. Endelig kan bilen få forbindelse til motorvejen på blot fem minutter. I det nærliggende område er der blandt andet fitness, skydebaner, sportsbutik og meget mere, ligesom der forefindes takeout. Ring og hør nærmere, vi står klar med råd og vejledning.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig leje
657.470,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
771.936,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
64.328,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
816,-
Årlige driftsudgifter kr.
114.466,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
121,-

Lokalet

Etage areal
946 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Cykelparkering
Fitnessrum
Glasparti
Fri parkering
Toilet
Kælder
Parkering
Reception
Kontor

Teknik

Vareelevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Jan2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere