SENEST SET
FAVORITTER

Grønnegade 1, 1107 København K

Kontor til leje i København K

872.784,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 35601-1Type : Kontor

-Eksklusiv adresse - Kontor og/eller showroom - Elevator - Indretning efter aftale - Parkering i P-hus overfor ejendommen

Området:
Gl. Mønt 2-4 ligger i Grønnegadekvarteret og er en af de mest centrale, markante og repræsentative ejendomme i området, som er præget af eksklusive butikker og cafeer og ganske få meter fra ejendommen finder man et liv og leben som mange medarbejdere vil misunde. Man befinder sig tæt på den eksklusive del af Strøget med blandt andet Østergade, Galleri K, Illum og Magasin lige om hjørnet. Kongens Have og Nyhavn nås med en kort gåtur. Få hundrede meter fra lejemålet er der Metro samt flere buslinjer ved Kgs. Nytorv. Der er mulighed for parkering i parkeringshus lige overfor ejendommen.

Ejendommen:
Den velholdte og charmerende ejendom er en markant og præsentabel bygning fra 1906. Ejendommen prydes af fine detaljer samt flotte vinduer der bidrager til et godt lysindfald. I ejendommens stueplan finder man eksklusive butikker, hvor bl.a. Kjær & Sommerfeldt har haft forretning i over 50 år.

Lejemålet:
Råt og industrielt lejemål på 528 m2, der kan benyttes til kontor eller en kombination af kontor og showroom. Ideelt til både konsulentvirksomheder eller de mere kreative virksomheder, da lejemålet indbyder til en kombination af kontor og kreative spaces. Du bliver budt velkommen af det flotte indgangstrappe der leder til kontoret. Her vil det være nærliggende at etablere reception/lounge foruden kontorpladser. Et par trin op finder man tekøkkenet der leder en videre til lejemålets store rå og industrielle rum. Mulighederne for indretning her er mange. Der kan indrettes flere møderum samt samtalesteder, hvor kreativiteten kan udfolde sig. Hvis man ønsker varer, findes der i lokalet en varelift, der kan benyttes. Uanset om du er en konsulentvirksomhed eller har behov for showroom, vil mulighederne være mange.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
711.744,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
872.784,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
72.732,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.653,-
Årlige driftsudgifter kr.
161.040,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
305,-

Lokalet

Etage areal
528 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Lounge
Møderum
Parkering
Reception
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere