SENEST SET
FAVORITTER

Købmagergade 7, 1150 København K

NYRENOVEREDE LEJEMÅL - LEJE INKL. DRIFT

367.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3311 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1384BEType : Kontor

175 kvadratmeter med plads til 15 medarbejdere - leje inkl. drift

På Købmagergade 7 kan dit nye virksomhedseventyr udspille sig i sublime rammer - her har vi nemlig glæden af at kunne udbyde fire attraktive lejemål, som overtages nyrenoverede.~
Ejendommens 3. sal rummer tre åbenrumskontorer, et mødelokale, et personalekøkken og toilet, der i alt fordeler sig over 175 kvadratmeter og er ideelt for 15 arbejdspladser. Det er klassiske bygningsdetaljer, der afslører ejendommens langstrakte historie med bl.a. fyldningsdøre, forsatsvinduer og de flotteste gulve, så kontormiljøet kommer til at befinde sig i flotte rammer. Udover dette er der adgang til ejendommens hyggelige fælles terrasse.
Adressen er hjemsted for en smuk, fredet københavnerejendom, der er opført helt tilbage i 1750; og bygningens klassiske arkitektur skaber blikfang allerede fra første øjekast. Den stilrene og kontrastfyldte facade står med sprossede vinduespartier, og stueetagen er allerede hjemsted for to eksklusive brands, hvilket må siges at være endnu et ud af mange plusser.

De fire lejemål, som netop nu udbydes til leje, placerer sig på henholdsvis 1. sal, 2. sal, 3. sal samt 4. og 5. sal, og har alle undergået en gennemgribende istandsættelse - der er selvfølgelig mulighed for at leje flere etager hvis der skulle være interesse for dette.

Beliggenheden fås ikke bedre end på Købmagergade, for her befinder I jer lige i hjertet af København K. Ejendommen ligger lige over for Illum, og denne del af Indre By er kort sagt utrolig eftertragtet - store, eksklusive virksomheder såsom Louis Vuitton, Georg Jensen og Gucci ligger i en radius af 150 meter, og det samme gør sig selvfølgelig gældende for spændende specialforretninger, velkendte kædebutikker, restauranter, cafeer og take-away-steder. Der er samtidig kun 400 meter til Kongens Have, 450 meter til Kongens Nytorv og 700 meter til Nørreport St., og placeringen er derfor også fordelagtig for kunder og ansatte, der benytter kollektiv transport.~

Kort sagt: lejemål som disse udbydes sjældent.

Vil I vide mere, så kontakt Kvadrat Bolig & Erhverv for en besigtigelse allerede idag på tlf.: 33114020

Økonomi

Årlig leje
367.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
367.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
30.625,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.100,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
175 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
175 m²

Faciliteter

Toilet
Mødelokale
Terrasse

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere