SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksberggade 28, 1459 København K

Nyistandsat lyst & klassisk kontor m. elevator

336.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7030 XX XX Se nummer
E-mail xx@dal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 21024445_224Type : Kontor

224 m2 dejligt kontor øverst i ejendommen. Adgang via elevator. 100 meter fra Rådhuspladsen.

224 m2 lyst og dejligt kontor øverst i ejendommen. Adgang via elevator. Charmerende lokaler, god effektiv indretning med ’åbent’ receptionsareal, mange celle- og mindre kontorer, samt stort mødelokale.

Adgang til ejendommen via indgangsparti i gadeniveau placeret mellem Change Group og Rav-Specialisten. Nem adgang til tredje sal via elevator i opgangen. Ejendommen er opført med meget høje etager, og tredje sal er ejendommens øverste etage.

Fra den pæne opgang træder du direkte ind i en lille fordelingsgang, som åbner op til receptionsarealet. Omkring dette rum ligger der 4 stk. kontorer ud mod Frederiksberggade. Lokalerne har udsigt over Strøget og kig til byens tårne.

Desuden 4 stk. kontorer med vinduer til gården. Bagerst i lejemålet ligger pænt køkken med spiseplads, to toiletter, IT-/serverlokale og et storrumskontor/mødelokale. Dette lokale har skrå vægge, og et meget charmerende. Da det ligger ved køkkenet, kan lokalet også anvendes til frokostlokale.

Øvrige detaljer:
Ejendommens tag er i 2015 totalrenoveret, isoleret og nye vinduer er monteret. Der er en del ovenlysvinduer i hele etagen, hvilket giver dejlige lyse lokaler. Desuden lyse parketgulve, hvidmalede vægge, lofter og træværk, belysning, radiatorskjulere, radiatorer med elektroniske målere, fjernvarme, spisekøkken med opvaskemaskine og køle-/fryseskab.

Lejemålet overtages indflytningsklart og nyistandsat, dvs. nymalede vægge, lofter og træværk, samt med nybehandlede gulve.

EJENDOMMEN:

Ejendommen er opført i 1879, og efterfølgende renoveret og moderniseret af flere omgange. Der er forretninger i stueplan (på Strøget) og kinesisk restaurant på første sal.

Ejendommens baghus, samt forhusets 2. og 3. sal udlejes til kontor for erhvervslejere. Lejerne i ejendommen er bl.a. Væksthuset, Sound & Motion ApS, Change Group, Stampe m.fl.

BELIGGENHED OG OMRÅDE:

Ejendommen er attraktivt beliggende på Frederiksberggade, eller ’Strøget’, som gaden kendes bedst. Placeringen er i enden op mod Rådhuspladsen. Fra ejendommen er der ca. 100 meter til Rådhuspladsen og Rådhuspladsen Metro. Beliggenheden er centralt i hjertet af København.

Parkering i sidegaderne omkring ejendommen. Alternativt i P-hus ved Rådhuspladsen. Al parkering i indre København er mod betaling.

Offentlig transport, - nem adgang til Københavns Hovedbanegård, Nørreport Station og bus- og Metro på Rådhuspladsen.

ØKONOMI:

224 m2 kontor:
Årlig leje kr. 336.000 / kr. 28.000 pr. måned / kr. 1.500 pr. m².
Lejen inkluderer alle driftsudgifter og ejendomsskatter.
Fjernvarme budget á conto kr. 2.800 pr. måned / kr. 150 pr. m².
Lejen tillægges 25 % moms.

Kontakt DAL Erhvervsmægler, Cand.jur., SIOR, Ejendomsmægler & Valuar MDE, tlf. 70 300 555 for udlejningsprospekt eller aftale om fremvisning af lejemålet.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
336.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
336.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
28.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
224 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Spiseplads
Spisekøkken
Mødelokale
Parkering
Parketgulv
Storrumskontor
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator
Fjernvarme
Køl
Opvaskemaskine
Radiatorer

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere