SENEST SET
FAVORITTER

Hedegaardsvej 88, 2300 København S

Kontorlokaler i moderne og lyse rammer

3.582.887,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Rasmus Engel
Telefon +45 5361 XX XX Se nummer
E-mail xx@gottliebpartners.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 200817127KTRType : Kontor

Ledigt kontor i moderne multibrugerhus 100m fra Metro Station som bringer dig videre til København Centrum og Lufthavnen

LEJEMÅLET
Det moderne lejemål er lyst, effektivt og på 660-2.449 m². Der er plads til +150 arbejdspladser i lejemålet. Der er ventilation hvilket sikrer et godt arbejdsklima.

Lejemålet overtages istandsat efter nærmere aftale, og kan indrettes efter jeres ønske i forhold til storrum, cellekontorer eller en kombination heraf.

Ejendommen som lejemålet er beliggende i er et moderne multibrugerhus med en dynamisk atmosfære og en række topmoderne fællesfaciliteter, der matcher det virksomheder og medarbejdere efterspørger. Ejendommen tilbyder virksomhederne en bynær placering samt langsigtede rammer med mulighed for løbende op- og nedskalering i takt med udviklingen.

Ejendommen ligger tæt på en række muligheder indenfor sport- og fritidsaktiviteter.

Ejendommen har en grøn profil med energimærke C.

Fællesfaciliteterne er placeret midt i ejendommens hjerte og inkluderer bl.a. loungeområder, reception, mødecenter, café i imponerende atrium, bad og omklædning, udendørs terrasse og kantineordning.

Mødecenter kan frit anvendes til interne møder, undervisning samt satillitarbejdspladser til gæster.

Det er muligt at leje parkeringspladser på ejendommen og ellers er der gratis gadeparkering i området. Derudover er det muligt at leje arkivplads samt personlige cykelbokse i kælderen.

OMRÅDET
Ejendommen har en attraktiv beliggenhed ved Amager Strandpark meget tæt på motor-vejsnettet, City, lufthavnen og forskellige uddannelsesinstitutioner. På under 12 min kan man komme til City og det tager kun 20 min at komme til og fra Sverige via Øresundsbroen, hvilket skaber unikke muligheder for virksomhederne.

Indenfor få hundrede meter ligger Femøren samt Kastrup Fort hvilket skaber smukke grønne omgivelser og mulighed for udendørsaktiviteter meget tæt på kontorlokalerne.

Den centrale beliggenhed sikrer en nem og effektiv forbindelse for medarbejdere, kunder og besøgende til virksomhederne. Den centrale placering er desuden med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Naboerne i ejendommen er bl.a. PostNord, Essilor, Meyers, Sysmex Nordic, CEMBRIT, Teleperformance og FLC Tunnel Group North.

Forslag til anvendelse

Multibrugerhus
Kontor
Undervisning

Økonomi

Årlig leje
2.571.450,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
3.582.887,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
298.574,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.463,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.011.437,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
413,-

Lokalet

Etage areal
2449 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Atrium
Bad
Omklædning
Kantineordning
Mødecenter
Parkeringsplads
Reception
Terrasse
Kontor

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere