SENEST SET
FAVORITTER

Kronprinsensgade 7, 1114 København K

Historisk lejemål midt i København

2.166.700,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 020202Type : Kontor

Placeret mellem handelsgaderne Købmagergade og Pilestræde

Ejendommen på Kronprinsensgade 7 værdsætter oprindelig arkitektur og historie samt med fokus på at gentænke og modernisere faciliteter, space planning og cirkulation, så ejendommen matcher en moderne arbejdsplads.

Centralt placeret står husets originale brede trappe, der fungerer som bindeled mellem indgangen, mez-zaninen og 1. sal. Når man træder ind i bygningen, fører hovedtrappen op til mezzaninen, der ideelt kan indrettes som receptionsområde og fordelingsrum mellem etagens kontorer og mødelokaler.

1. salen byder på flere flotte rum samt et imponerende højloftet storrum, der fremhæver husets oprinde-lige fortælling og formål som samlingssted. Rummet, der tidligere har været brugt som festsal og til cere-monielle begivenheder, og som stadig emmer af fortidens pragt og historie, fungerer som husets hjerte. Salen kan med sin flere meters loftshøjde og brede gulv fungere som storrumskontor, hvor bygningens oprindelige karaktertræk forenes med moderne indretning.

På 2. salen danner skråvægge ramme om et muligt kontorlandskab og er indrettet med flere små suppor-trum. På 2. salen findes ligeledes en tagterrasse, der kan danne grundlag for et afslappende pusterum, med udsigt over gården og byens tage.

En nytænkning af husets funktion og brugelighed kan optimere rummene og cirkulationen imellem, så huset kan fungere som et optimalt arbejdssted til en dynamisk arbejdsplads, med diverse mødelokaler, kontorer og samlingssteder.

Kronprinsensgade 7 er et historisk lejemål, der er placeret mellem handelsgaderne Købmagergade og Pile-stræde, og blot 600 m. fra Nørreport station og 400 m fra Cityringen ved Gammel Strand.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
2.166.700,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.166.700,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
180.558,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.830,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1184 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
625 m²

Faciliteter

Kontorlandskab
Receptionsområde
Skråvægge
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere