SENEST SET
FAVORITTER

Torvegade 22, 1400 København K

Flot og æstetisk restaurationslokale på Christianshavn

508.820,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 966PA000245Type : Hotel & Restaurant

 

*Lejemålet andrager 206m²
*Anvendelse til restauration, cocktail bar eller café.
*Flotte velindrettede lokaler *Plads til ca. 70 siddepladser
*Attraktiv beliggende på Christianshavn
*Leje pr. måned: kr. 42.401,66.

Lejemålet
Dette velbeliggende lejemålet på Torvegade 22 giver dig en unik muligheden for at leje nogle yderst præsentabel erhvervslokale i København K på Christianshavn. Lejemålet er i god stand med en indretning, der er perfekt til restaurant / cocktail bar. Der er eksklusivt look, hvilket giver lejer mulighed for at få sin forretning etableret i bedst mulige rammer. På facaden har man vinduer hele vejen langs gaden, hvilket giver et godt lysindfald i hele indgangsområdet. Lejemålet er beliggende i en høj kælder, som skaber en hyggelig stemning og er velegnet til at udnytte til restaurant, bar osv. Den kvadratiske indretning giver et stort siddeområde til gæsterne og gør det let for lejer at indrette lejemålet efter deres ønsker og behov. Loftsbjælkerne og det synlige bindingsværk er med til at gøre lejemålet til noget særligt, og giver det æstetiske look som er med til at sætte rammerne af forretningen. Har man ønsker om at udvide sin forretning eller starte en længe ventet ide op, så har man alle de rigtige forudsætninger for at etablere en profitabel og veldrevet restaurant, bar eller noget tredje.

Beliggenhed Torvegade 22 er beliggende i det attraktive København K blot 250 meter fra Christianshavn Metro. Denne beliggenhed giver en særdeles god eksponering af forretningen og en solid kundestrøm det meste af døgnet. Udover de flotte indvendige rammer giver beliggenheden det sidste præg af en eksklusiv forretning som kunderne har lyst til at besøge. Christianshavn metro bliver dagligt benyttet af 14.200 personer, hvilket giver den kundestrøm som en forretningsdrivende ønsker.

Ejendommen Ejendommen er en flot og præsentabel bygning fra 1780, som fremstår med en pæn facade, en god indvendig stand, og bliver administreret af professionel udlejer som er imødekommende overfor lejer.

Forslag til anvendelse

Restaurationslokale
Bar
Café

Økonomi

Årlig leje
508.820,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
508.820,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
42.402,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.470,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
206 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
290 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK