SENEST SET
FAVORITTER

Amagerbrogade 108, 2300 København S

Butik med gode indretningsmuligheder

561.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11405662Type : Detailhandel/butik

Hjørnebutik på 330 m² fordelt med 183 m² i stueplan og 147 m² kælder. God eksponering med 5 store vinduer.

• Hjørnebutik på 330 m² fordelt med 183 m² i stueplan og 147 m² kælder
• God eksponering med 3 vinduer mod Amagerbrogade og 2 vinduer mod Shetlandsgade – indgang på hjørnet
• Stort parkeringsareal Shetlandsgade 3 skråt overfor butikken og gode busforbindelser på Amagerbrogade
• Opholdsareal foran facaden mod Amagerbrogade – p.t. med 2 bænke på pladsen
• Lokalerne istandsættes og indrettes efter aftale med lejer

Stort butikslokale med gode indretningsmuligheder
Butikken ligger på hjørnet af Amagerbrogade og Shetlandsgade med stor eksponering til masser af gående, cyklende og kørende trafik på Amagerbrogade – hovedgaden på Amager. Butikkens lyse facader i rødstensejendommen giver et ekstra bidrag til eksponeringsværdien. Lejemålet består i stueplan af et meget stort lokale med 3 facadevinduer mod Amagerbrogade og 2 mod Shetlandsgade. Det giver usædvanligt gode muligheder for at indrette det store butikslokale helt efter lejers ønsker og behov. Fra det store lokale er der adgang til et ca. 14 m² stort kontor med vindue til Shetlandsgade og overfor kontoret et toilet med håndvask. For enden af lokalet er der en håndvask ved et vindue ud til gårdsiden. Lige overfor dette er trappen ned til kælderarealet. Stueetagens samlede areal er 183 m². Fra trappen til kælderarealet kommer man ind i et stort rum i hele lejemålets længde og ca. halvdelen af lejemålets bredde. Her fra er der adgang til et andet forholdsvis stort rum, hvorfra der både er adgang til et toilet med håndvask og det tredje og sidste rum i kælderetagen. Kælderen vil ligesom stueetagen blive istandsat efter aftale med lejer. Udgangspunktet for istandsættelsen af stue- og kælderetagen er nymalede flader og afslebne gulve eller efter aftale. På side 8 er der en plantegning af både stueetagen og kælderen. Der er mange anvendelsesmuligheder for dette butikslejemål. Det kan være alt fra almindelig detailhandel til café uden varm mad, bageriudsalg uden produktion i lejemålet eventuelt suppleret med cafédrift og udeservering på arealet foran butikken ud mod Amagerbrogade efter nærmere godkendelse af kommunen. Udlejer er den andelsboligforening, butikken ligger i. Det er en veldrevet andelsboligforening med stabile andelshavere og en sund økonomi. Det er det eneste erhvervslejemål i ejendommen, der fremstår meget velholdt og markant i gadebilledet med karnapper ud til Shetlandsgade og markante hvide vinduesrammer i lejlighederne ud mod Amagerbrogade.

God beliggenhed med mange forbipasserende
Butikken ligger på Amagers travleste indkøbsgade med livlig trafik af både gående, cyklende og kørende. Lige overfor ejendommen på Shetlandsgade er der en række cykelstativer og få meter længere henne et stort parkeringsareal. Den 1. januar 2022 boede der 216.262 personer på Amager, der er den tættest beboede ø i Danmark. Alene i den nordlige del var tallet ca. 155.000. På Amagerbrogade er der skråt overfor en GLS Pakkeshop på hjørnet af Lyongade. Få meter længere henne ad Lyongade ligger en af de mest velassorterede blomsterforretninger i området. På det modsatte hjørne er der en hæveautomat. Overfor på den anden side af Amagerbrogade ligger der en cykelforretning, et pizzeria og en frisør- og neglesalon. Ikke langt fra ligger de eftertragtede omgivelser i Eberts Villaby med et godt og købedygtigt klientel. Der er således sikkerhed for en stor trafikstrøm af handlende af alle slag umiddelbart ved siden af eller overfor butikken. Umiddelbart foran butikken mellem fortovet og vejen er der en cykelsti, hvor mange af de forbipasserende vil spotte jer på nært hold. Metroen på Amagerbro Station ligger kun 5-600 meter fra butikken.

Forslag til anvendelse

Frisør
Cykelforretning
Blomsterforretning
Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
561.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
561.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
46.750,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.700,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
330 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Opholdsareal
Parkeringsareal
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere