SENEST SET
FAVORITTER

Lindgreens Allé 5A, 2300 København S

BUTIK/CAFE MIDT I STRANDLODSKVARTERET

221.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3311 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3149MBType : Detailhandel/butik

Butik med vinduesfacader i spirende up-and-coming kvarter

For butiksejeren, der ønsker en eftertragtet placering i et spirende kvarter, er butikken på Lindgreens Alle 5A det helt oplagte lejemål.

I lander i et up-and-coming område, der bliver mere attraktivt dag for dag, for som ugerne går bliver der stille og roligt præsenteret flere nye, eksklusive delikatesseforretninger og restauranter i kvarteret, herunder; Amar Bageri og -Restaurant, Otto Pizzaria, Jagger, Pirlo Vinbar og mange flere. Det her er et område for de ressourcestærke beboer, som gerne vil nyde kvalitet, om det drejer sig om tøj, mad, drikke eller noget helt fjerde.

Omgivelserne skal nok hjælpe jer godt på vej, for ikke langt fra adressen ligger Amager Strandpark, som tilfører havluft og friske omgivelser til jeres atmosfære - og så er det desuden et hot-spot i sommermånederne, så glæd jer til mange besøgende fra den vestlige retning. Transportmulighederne er særdeles gode, da I både har Lergravsparken St. og flere gode busforbindelser indenfor gåafstand.

Beliggenheden giver jer et solidt grundlag for en succesfuld butik og butikkens indretning fuldender den kvalitet, som næsten er sikret jer fra start af. Brede vinduesfacader tillader jer at præsentere jer fra jeres bedste side, så de mange forbigående hurtigt vil blive fanget af indholdet. Vinduerne fordeler sig på alle vægge ud til vejen og leder ind til et stort butikslokale, der har et råt og urbant udtryk indrettet på en moderne og trendy måde. Til sidst rummer butikken et gangareal, der leder til et badeværelse og et toilet med handicapvenlige forhold. Såfremt drømmen er at åbne en cafe el. lign. kan dette også lade sig gøre da der er klargjort til ventilation, og ligeledes er adgang til et område der kan bruges til udeservering.

Vi glæder os til at præsentere jer for denne gyldne mulighed for at kunne starte jeres erhverv op i en butik med en eftertragtet placering!

Forslag til anvendelse

Café
Bageri
Butik

Økonomi

Årlig leje
221.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
221.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.450,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.800,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
123 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
827 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Handicapvenlig

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere