SENEST SET
FAVORITTER

Amager Strandvej 162A, 2300 København S

139 m² butik • Amager Strandvej

257.201,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@ll.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11502769Type : Detailhandel/butik

5 km. fra Københavns centrum med udsigt til næsten 2 km. strand og lagune, udlejes denne butik i ejendommen ”Strandtårnet”

5 km. fra Københavns centrum med udsigt til næsten 2 km. strand og lagune, udlejes denne butik i ejendommen ”Strandtårnet” med kig til Amager Strand.

Butikkens 139 m² indeholder ét stort og åbent lokale med ca. 4 meter til loftet, som giver en masse indretningsmuligheder til alle former for butik. Butikken har åbent køkken til venstre i lokalet, men dette kan nemt laves til et bag-/mødelokale, således køkken bliver skilt fra resten af butikken. Butikken har også eget toilet. Butikken overtages med hvidmalede vægge og lofter samt lyse trægulve.

Butikken har naboer i ejendommen ”Strandkanten” foran som sushirestaurant, bager, vinbutik, ejendomsmægler samt isbar. Endvidere er der naboer som Filipskolen, Kcal Factory, Lagkagehuset samt Lidl og Rema 1000 længere nede af Amager Strandvej. Amager Strand er ikke kun en badestrand til sommerens brug. Amager Strand har ca. 1 million besøgende om året – også i de kolde måneder. Området bruges især også til træning for mange typer af sport, og butikken er dermed også oplagt til showroom for eller salg/leje af sportsartikler til f.eks.; vandsport, dykning, fitness, triatlon eller fiskeri m.fl.

Butikken kan også bruges til kaffe-/juicebar samt til servering af kold mad. Der er dog ikke mulighed for ventilation i lokalerne. Hertil vil det skønne areal foran butikken kunne bruges til et par caféborde, hvor en kaffe eller juice kan nydes i solen. Butikken ligger i et dejligt beboelsesområde med folk i mange forskellige aldersgrupper, som vil bo tæt på vandet, men også tæt på byen.

Ydermere er lejemålet beliggende i gåafstand til Amager Strand- og Øresund Metro.

Forslag til anvendelse

Showroom
Butik

Økonomi

Årlig leje
222.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
257.201,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
21.433,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.850,-
Årlige driftsudgifter kr.
34.801,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
250,-

Lokalet

Etage areal
139 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Mødelokale
Trægulve
Køkken

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere