SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksberggade 25A, 1459 København K

Stort detaillejemål på strøget

3.464.585,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11404804Type : Detailhandel/butik

Stort veldisponeret detaillejemål på strøget

Stort veldisponeret detaillejemål på strøget
EDC Erhverv Poul Erik Bech varetager udlejningen af Frederiksberggade 25 A og D, 1 1459 København K.

Lejemålene kan udlejes via flere kombinationsmuligheder. I dag er lejemålene opdelt således at Footlocker råder over kælder stue og en del af 1. sal. Resten af 1. sal tilhører et andet lejemål i ejendommen. Alternativt kan hele 1. salen adskilles fra lejemålene i stuen, hvorefter de kan konverters til hotellejligheder.
Det vil dog fortsat være muligt at beholde den nuværende opdeling, således at lejer måtte ønske dette.

Nærværende prospekt omhandler udlejning af 1. sal med henblik på konvertering til hotellejligheder.

Vi har hermed fornøjelsen af at udleje denne store veldisponerede butik, beliggende attraktivt på Strøget, kun 75 meter fra Rådhuspladsen.

Butikken har i en lang årrække huset Footlocker og før det Matas. Denne ende af strøget er under udvikling, idet Metrobyggeriet på Rådhuspladsen har ændret trafikmønstrene de seneste mange år. Men med Metroens åbning i slutningen af september 2019, er Rådhuspladsen igen åbnet op og det forventes Rådhuspladsen Station, bliver en af Københavns travleste metrostationer. Særligt turister vil benytte sig af dette metrostop for enten at gå I Tivoli eller på Strøget, men også de mange erhvervsfolk, som arbejder i området omkring Rådhuspladsen, vil benytte metroen hertil.

De seneste trafiktal fra juni 2018 viser, at der på et gennemsnitligt årsdøgn passerer 32.600 fodgængere foran butikken, med ca. lige mange, der går fra øst mod vest, som fra vest mod øst.
Butikken rummer 233 kvm i stueetagen. Der er niveaufri adgang fra gaden, og ca. midt i butikken springer butikken et niveau med 5 trin op. Der er to gode store butiksvinduer mod gaden, som kan anvendes til udstilling, ligesom det vil være muligt at udstille varer på gaden lags facaden.
Der er ca. 146 kvm god tør og højloftet kælder med adgang via en bred intern trappe fra butikken. Kælderen kan nemt anvendes som lager og til personalefaciliteter.
Butikken har pt. en 1. sal, som kan tillejes, men det påtænkes at skille den fra til andet formål, hvilket giver en effektiv butik i stueetagen med lagermulighed i kælderen.

Lejemålet er beliggende på Strøget i indre København. Denne bydel har et varieret erhvervsliv, hvor detailbutikker, caféer, restauranter og andre publikumsorienterede forretninger præger bybilledet. Mange liberale erhverv er også beliggende i indre by.

De nærmeste naboer omkring netop dette lejemål er Hunkemöller, Shawarma Gril House, Vero Moda, Sports Master, Randers Handsker, Sketchers, Ecco, Stampe, 7-eleven, Burger King m.fl. Det forlyder at Nike påtænker at åbne en Nikestore i 3 etager skråt overfor lejemålet.

Desuden rummer dette område en stor del af Københavns større turistattraktioner, såsom Tivoli, Københavns Rådhus og Christiansborg Slot, alle beliggende inden for 10 minutters.

Mindre end 100 meter fra lejemålet finder du den nyåbnede metrostation på Rådhuspladsen, som giver adgang til den nye Metro Cityring der i samspil med de eksisterende metrolinjer, binder indre by sammen både internt, men også med de øvrige bydele. Desuden går busserne 2A, 6A, 5C mf. også fra stoppested ved Rådhuspladsen.

Forslag til anvendelse

Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
3.464.585,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
3.464.585,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
288.715,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
16.657,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
208 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
566 m²

Faciliteter

Kælder
Lager

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK