Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
2
3
0
0
1
EJENDOMME LIGE NU

Smallegade: 120 m2 butik + 70 m2 kælder

Smallegade 8 ST TH, 2000 Frederiksberg


Tilbage til emneoversigten (den side du kom fra)
Print


Momsfrit regulært butikslejemål med god facade og store vinduer beliggende overfor Frederiksberg Rådhus.

Smallegade: 120 m2 butik + 70 m2 kælder. Momsfrit regulært butikslejemål med god facade og store vinduer beliggende overfor Frederiksberg Rådhus. Lejemålet består af 120 m2 butik i stueplan og 70 m2 kælder. I alt 190 m2. Intern trappe forbinder butikken i stueplan og lageret i kælderen. Butikslokalet er regulært og overskueligt. Der er en søjle midt i lokalet, og god bredde på lokalet forrest og lidt smallere bagerst, hvor der også er 2 stk. vinduer til gården. Bagerst ligger baglokale, køkken og toilet, også med vinduer til gården. Forretningen har facade til Smallegade. Der 3 stk. store butiksvinduer. Indgangspartiet er placeret mellem vindue nr. 2 og 3 centralt i facaden. Desuden skilteplads på 4 stk. lodrette pladser mellem butiksruderne og skilteplads over vinduerne i fuld facadebredde for maksimal synlighed. Kælderen på 70 m2 er regulær og brugbar. Den interne trappe gør kælderen velegnet til lager for butikken. Alternativt kan sekundære varer kan placeres i kælderen. Lejemålet er i generelt pæn stand, og overtages med pæne gulve, vægge og lofter i stand som det er og forefindes, dog ikke nyistandsat. Ombygning i lejemålet sker for lejers egen regning. EJENDOMMEN: Ejendommen er klassisk beboelsesejendom med forretningslejemål i stueetagen, opført i 1904. Lejemålet kan anvendes til detailhandel, restaurant og liberalt erhverv f.eks. bank, finans, forsikring, ejendomsmæglervirksomhed eller lign. Se detaljer i Lokalplan nr. 83, Frederiksberg. Der kan ikke udlejes til grillbar/sushi, da en sådan forretning allerede findes i ejendommen. BELIGGENHED OG OMRÅDE: Ejendommen er attraktivt beliggende på den indre del af Smallegade, lige overfor Frederiksberg Rådhus. Smallegade bliver til Gammel Kongevej ca. 100 meter fra ejendommen, og Falkoner Allé og Allégade ligger lige rundt om hjørnet. Der er et attraktivt byliv overalt på Frederiksberg, og lokationen er god for forretninger, der værdsætter synligheden i gadebilledet. God kundeparkering på p-pladserne foran ejendommen. Parkering på gaden jf. Frederiksberg Kommunes regler. Offentlig transport: - 450 meter til Frederiksberg St. Metro ved Frederiksberg Centret. - Buslinier 9A, 31, 71, 72 og 74 på Smallegade. ØKONOMI: 120 m2 forretning + 70 m2 kælder, i alt 190 m2 Årlig leje kr. 420.000 / kr. 35.000 pr. måned / kr. 2.210 pr. m². Lejen er inkl. driftsudgifter og ejendomsskatter. Varme á conto kr. 850 pr. måned. Momsfrit. Der opkræves ikke moms. Kontakt DAL Erhvervsmægler, Cand.jur., Ejendomsmægler & Valuar MDE, tlf. 70 300 555 for udlejningsprospekt og aftale om fremvisning af lejemålet.
VIS MERE
SE HOS MÆGLER

Transport & infrastruktur

Detailhandel & Butik Husk
Sag nr: 21024361_D
Årlig leje i alt kr.
420.000
Pris i kr.
0
Etage areal
190 M2
FÅ MERE INFORMATION
AFSEND TIP
FÅ INFORMATION - KLIK HER
Ved at klikke på ”få information” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
TIP EN VEN OM EJENDOMMEN
Detailhandel & Butik
Areal
Etage areal
190 M2
Sekundært areal
70 M2
Grundareal
0 M2
Priser
Årlig leje i alt kr.
420.000
Årlig leje pr. etage m2 kr.
2.211
Årlig driftsudgifter kr.
0
Årlig driftsudgift. pr. m2
0
Pris i kr.
0
Energimærke
Afstand til nærmeste
Bus
-
Tog
-
S-tog
-
Metro
-
Motorvej
-
Diverse
Afskrivningsberettiget
Nej
Projekt ejendom
Nej

Lignende resultater i området

Tandklinik udlejes centralt beliggende

Sted:Frederiksberg

Type/m2:Detailhandel/butik / 124 m2

SE EJENDOM
BILLIG HUSLEJE

Sted:Frederiksberg

Type/m2:Detailhandel/butik / 68 m2

SE EJENDOM
Butikslokale på Frederiksberg

Sted:Frederiksberg

Type/m2:Detailhandel/butik / 99 m2

SE EJENDOM
Velbeliggende butik nær Flintholm station

Sted:Frederiksberg

Type/m2:Detailhandel/butik / 93 m2

SE EJENDOM
Unik beliggenhed på Frederiksberg C

Sted:Frederiksberg C

Type/m2:Detailhandel/butik / 99 m2

SE EJENDOM