SENEST SET
FAVORITTER

Aulumvej 7, 7550 Sørvad

KONTOR- OG LAGEREJENDOM MED 8.597 M² GRUND

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8617 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90503278Type : Lager & Produktion

HANDICAPVENLIG KONTORBYGNING

Denne ejendom er charmerende beliggende på landet mellem Holstebro og Herning og med kort afstand til Holstebromotorvejen. Der er ca. 5 km. til Aulum, 14 km til Holstebro og 22 km. til Herning.

Der er gode tilkørselsforhold til ejendommen samt gode manøvreforhold på grunden, der er 8.597 m² og asfalteret på store dele.

Der forefindes 2 primære bygninger på grunden. En spændende og særdeles god kontorbygning samt en god og opvarmet lagerbygning.

Kontorbygningen med et areal på 319 m² er meget spændende og karakteristisk. Den er opført i 2010 og tegnet af ATRA arkitekter. Ydervægge består af betonelementer med systemfacade. Tagkonstruktionen er betonelementer med vækstlag. Vinduerne er med energiruder og ovenlys er med 3 lags energiruder/acryl. Gulvene er beton med slidlagsgulv. Der er etableret ventilation med et Nilan anlæg med aktiv varmegenvinding og køling. Bygningen er opdelt i 3 zoner og indeholder: storrumskontorer, flere kontorer til 1-2 personer/mødelokale, frokost-/møderum, vindfang, omklædningsrum med bad og toilet, HC-toilet, rengøringsrum, teknikrum og depotrum.

Lagerbygningen på 531 m² er opført i 1986 og senere moderniseret. Ydervæggene er beklædt med stålplader og tagdækningen er eternit. Den er opdelt i 2 haller. Begge haller er regulære, højloftede med troldtekt lofter og opvarmet med varmepumpe.

Der forefindes en ældre lagerbygning fra 1976 på 202 m², der fremstår i dårlig stand, en mindre lagerbygning på 10 m² fra 1983 samt en tidligere administrationsbygning fra 1969/84, der skal fjernes.

Kontakt Real Erhverv Broholm for nærmere oplysninger eller en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Lagerbygning

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Pris pr. m² kr.
3.762,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.658,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
42,-

Lokalet

Etage areal
1062 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8597 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Vindfang
Toilet
Hall
Handicapvenlig
Frokost
Mødelokale
Omklædningsrum
Rengøringsrum
Storrumskontor
Kontor

Teknik

Teknikrum
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere