SENEST SET
FAVORITTER

Håndværkervej 4-6, 4652 Hårlev

I fuldt udbygget erhvervsområde i Hårlev, midt imellem Køge

9.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4390 XX XX Se nummer
E-mail xx@kjeldskov.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ML70102Type : Lager & Produktion

I fuldt udbygget erhvervsområde i Hårlev, midt imellem Køge og Faxe, ligger denne store erhvervsejendom

Forestil dig en platform, hvor virksomhedens ambitioner kan tage form og vokse. Midt imellem Køge og Faxe, i det fuldt udbyggede erhvervsområde i Hårlev, står denne imponerende ejendom, klar til at huse din virksomheds fremtid. Med 1.973 m2 under taget på en 4.942 m2 stor grund, er mulighederne næsten ubegrænsede.
 
Grunden er veludviklet, befæstet og indhegnet, komplet med en port og optimale tilkørsels- og parkeringsforhold. Denne ejendom, tidligere en livlig import/eksport handelsvirksomhed, er ideel for en større produktions- eller håndværksvirksomhed, der søger et domicilejendom med integrerede administrations- og produktionsfaciliteter.
 
268 m2 administrationsareal åbner for et univers af professionel elegance. En indbydende reception  med glasparti/loft leder ind til tre store kontorer, hver et rum for visionær tænkning. Et fælleskontor og stort mødelokale, suppleret med et fuldt udstyret køkken, udgør kernen for samarbejde og vækst. Et tilstødende produktionslokale, med personalerum og to toiletter, afrunder denne del, der tilbyder rummelighed og funktionalitet. 
 
1.705 m2 erhvervsareal, fordelt på tre højloftede, opvarmede lagerhaller, tilbyder hver især egen tilgang, toilet med bruser, og kontor, hvilket skaber fleksible arbejdsområder. Denne sektionelle opdeling, forstærket med dedikerede elmålere, understøtter effektiv drift og tilpasning til forskellige forretningsbehov. Disse faciliteter giver også mulighed for fordelagtig udlejning af de enkelte sektioner, hvis ikke hele arealbehovet anvendes fra starten. Ejendommen er dermed ideel for virksomheder, der søger plads til at udvikle og realisere deres visioner, med mulighed for fleksibel pladsudnyttelse.
 
Dette sted er skabt for vækst og visioner, et perfekt match for din virksomheds ambitioner og mavefornemmelse for succes.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
9.495.000,-
Pris pr. m² kr.
4.812,-
Årlige driftsudgifter kr.
46.995,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
24,-

Lokalet

Etage areal
1973 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4942 m²

Faciliteter

Glasparti
Toilet
Mødelokale
Parkeringsforhold
Reception
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Fax

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere