SENEST SET
FAVORITTER

Møllevej 2, 4100 Ringsted

'Bedste' beliggenhed i Ringsted

13.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47401020Type : Lager & Produktion

Erhvervsejendom med 'bedste' beliggenhed i Ringsted udbydes nu til salg

Ejendommen ligger med høj eksponering mod Næstvedvej i attraktivt erhvervsområde i den sydlige del af Ringsted med kort afstand til omfartsvejen til E20 og Ringsted Centrum.

Fra ejendommen drives pt. bilforretning med salg af biler, værksted, klargøring, vaskehal og opbevaring af dæk. Ejendommen overtages fri for lejer og til købers egen disposition.

Ejendommen er opført i 1979 og ombygget/moderniseret i 2003/2004 og fremstår moderne og med pæne facader og store lyse rum med store glaspartier i præsentationsdelen, akustik lofter og gulvklinker samt støbte gulve. Til lokalerne er 7 port adgange og adgang til kontordelen/receptionen og port til vaskehallen.

Omkringliggende grund befæstet og indrettet til udstillingsplads til biler og adgang til til-/frakørsel til port adgangene, parkeringspladser til kunder og personale, lager plads til biler der skal på værksted/skrottes.

Ejendommen er indrettet lys og moderne med reception/indlevering, kontor lokaler i åbne miljøer, stort og åbent udstillingslokale med kundeområde, møderum, køkken og mandskabsrum/frokoststue, toiletter med bad, værksted, pladeværksted, klargøringsrum, depotrum, værksted, vaskehal og stor kælder med dæklager.

En sjælden mulighed for et erhverve en moderne og veleksponeret domicil ejendom i Ringsted.

Ejendommens muligheder:

Lokalplan nr. 52 er gældende for området - Lokalplanen har til formål at sikre området fortsatte anvendelse af til erhvervsformål og at detailhandel ikke lokaliseres i området.

Området anvendelse:

Erhverv: Området må kun anvendes til erhvervsformål. Bebyggelse må kun opføres og bruges til industri, værksted og lager.

Detail: På den enkelte ejendom kan der drives forretning med tilknytning til den pågældende virksomhed. Egentlig detailhandel er derimod ikke tilladt. Byrådet kan dog meddele tilladelse hertil i et omfang og under former, som ikke kan indpasses i bykernen, i de planlagte aflastningscentre eller i boligkvarterernes lokale butikscentre.

Bebyggelsen: Der kan bygges indtil 50% af den enkelte ejendoms areal, dog forudsat at det udlagte nødvendige areal til parkeringspladser og opholdsarealer kan tilgodeses, jfr. 2.5.4 og 2.8.1 (Mindst 50 kvm. parkeringsareal og ikke færre end samtlige antal beskæftigede i virksomheden og der skal indrettes et fri-/opholdsareal på minimum 30% af erhvervsarealet. Bebyggelsen på ikke overstige 8,5 meter og opføres i mere end 2 plan).

Der foreligger byggesag vedrørende ejendommen, med mulighed for at udvide bygningens arealer.

Forslag til anvendelse

Lager
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
13.000.000,-
Pris pr. m² kr.
5.811,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
2237 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5441 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Glasparti
Gulvklinker
Kælder
Møderum
Opholdsareal
Parkeringsplads
Reception
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere