SENEST SET
FAVORITTER

Slagelsevej 59, 4270 Høng

Høng Handelscenter

4.145.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1118003Type : Detailhandel/butik

Igangværende forretning - Mulighed for yderligere bebyggelse

Ejendom og igangværende forretning sælges samlet.

Ejendommen er en særdeles velholdt og velbeliggende 1-plans butiks-, lager- og kontorejendom, beliggende direkte til Slagelsevej - hovedindfaldsvej til Høng fra Slagelse siden, og således en beliggenhed med stor synlighed. Ejendomstypen har et meget lavt vedligeholdelseskrav.

Den samlede bygningsmasse er opført i røde mursten med tagbelægning i Decra , indrettet med en 603 m² stor butik og kontor, hvoraf de ca. 402 m² ligger med facade mod Slagelsevej. Bag en del af butikken indeholder bygningen teknikrum, større kontor, mellemgang, chefkontor, bagindgang, kantine, toilet m.v.

I tilknytning til butikken forefindes diverse uopvarmede bygninger bestående af garage/vareindlevering og lagre på i alt ca. 105 m². Herudover er der 2 containere med areal i alt på 60 m², som også kan anvendes til opbevaring.

Gode parkerings- og tilkørselsforhold såvel foran som bagved butikken.

Ejendommen er samlet set en arealmæssig størrelse på 708 m² og er beliggende på en 3.077 m² stor grund. Med en bebyggelsesprocent på 50 iht. gældende kommuneplan H1.BLo2 udgør en teoretisk uudnyttet byggeret ca. 900 m², hvorfor det formentlig vil være muligt at frastykke en grund til opførelse af eksempelvis rækkehuse.

Ejendommen anvendes i dag som butik, lager og kontor for Høng Handelscenter ApS som handler med diverse dyrefoder samt dyreartikler, visse produkter relateret til landbruget m.v. og kunne nemt anvendes til alle former for butik med tilhørende lager.

Udover den angivne kontantpris skal køber påregne at betale for overtagelse af kurant varelager til indkøbspris fratrukket 10%.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
4.145.000,-
Pris pr. m² kr.
5.855,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.170,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
43,-

Lokalet

Etage areal
708 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3077 m²

Faciliteter

Garage
Toilet
Kantine
Parkering
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere