SENEST SET
FAVORITTER

Borgergade 17, 7323 Give

Attraktivt og ideel til opdeling i flere separate lejemål

1.575.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 710910151Type : Lager & Produktion

Stor erhvervsejendom med central beliggenhed

Spændende erhvervsejendom med mange muligheder


Centralt beliggende i Thyregod, tæt på Give og Brande


Gode adgangsforhold hele vejen rundt om ejendommen.


Lav m2 pris

Det tidligere Thyregod mejeri er klar til en ny ejer, der ønsker en spændende erhvervsejendom.
Ejendommen er alsidig og tilpasset til flere forskellige formål. Der er flere indgange til ejendommen, samt niveauer indenfor i ejendommen, som gør den attraktivt og ideel til opdeling i flere separate lejemål. Der forefindes allerede nu varmepumper i flere rum. Ejendommen har ligeledes en høj strømkapacitet som øger alsidigheden for den kommende ejer.

Den tidligere produktionshal er højloftet og de monterede ovenlysvinduer giver et dejligt naturligt lys i hallen. For enden af hallen er der monteret en stor port, som kan give adgang til store køretøjer eller maskiner. Der er befæstede adgangsarealer til portene på ejendommen.

I ejendommen vil der være mulighed for kontorarbejde, showroom, klinik eller lign., hvis behovet for alle kvadratmeter ikke skulle være til stede for den kommende ejer.

I forbindelse ejendommen er tillige en bolig på 115 m2. Boligen er i pæn stand og kan udlejes fra overtagelse. Boligen har varme og varmtvandsbeholder via varmepumpen til boligen. Der er nye gulve i det meste af boligen.

Hele ejendommen er i generelt god og ordentlig vedligeholdelsesmæssig stand. Nuværende ejer har igennem de seneste år udskiftet en stor del af ejendommens vinduer og udført reparationer, herunder flere tagrenoveringer, og haft generelt en grundig holdning til, at ejendommens skulle i god stand. Samtidig er hele området omkring bygningen, både grønne- og befæstede arealer velholdt og præsentabelt.

Denne ejendom er for den ejer, som kan se potentialet i denne erhvervsejendom. Ejendommen kræver indvendig renovering flere steder, for at få resten af ejendommens rum indflytnings- eller udlejningsklare. Der er påbegyndt istandsættelses arbejde flere steder i ejendommen bl.a. installationer til yderligere toilet- og badefaciliteter.

Økonomi

Pris i kr.
1.575.000,-
Pris pr. m² kr.
979,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1609 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3472 m²

Faciliteter

Toilet
Port

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere