SENEST SET
FAVORITTER

Vestermarksvej 2E, 6630 Rødding

Veldisponeret og eksponeret erhvervsejendom

3.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214722Type : Lager & Produktion

God loftshøjde og med 3,2 tons traverskran

Veldisponeret erhvervsejendom opført i 2000 og kun 20 minutters kørsel fra Motorvej E20.

Denne ejendom fremstår i bygningsmæssig rigtig god stand, og er med god loftshøjde, store porte, traverskran, overdækning, flotte kontor og mandskabsfaciliteter beliggende på et stort grundstykke.

Hallen som vil være velegnet til produktion, værksted eller lager er opført i år 2000, med stålspær, isoleret og beklædt med plader, dermed er der et minimalt løbende vedligeholdelsesarbejde på bygningen. I tagrygningen er der ovenlysvinduer, som giver et rigtig godt lysindfald i hallen. I hallen er der en traverskran i fuld længde, med bæreevne på 3,2 tons. I forlængelse af lageret er ligeledes i år 2000 opført kontor og mandskabsrum med frokostrum, omklædning, toiletter og kontor. På den ene langside er der overdækning.

Ejendommens indvendige og udvendige rammer fremstår i meget flot, velholdt og præsentabel stand og i en god bygningskvalitet.

Grundarealet er på i alt 8.100 m², hvoraf der må bebygges 33%, og det vil således med den nuværende lokalplan være muligt at udvide den eksisterende bebyggelse, hvis der på sigt bliver behov for mere plads. Grundarealet er befæstet med SF sten på arealerne rundt ved bygningen, det øvrige er areal er med græs.

Matriklen ligger for enden af lukket industrivej, men med facade direkte ud mod den befærdet Dovervej som er hovedvejen mellem Rødding og Brørup.

Der er her mulig for at erhverve sig en velholdt og præsentabel ejendom, på en veleksponeret placering og med gode forhold for brugerne af ejendommen.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
3.600.000,-
Pris pr. m² kr.
2.100,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.055,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
19,-

Lokalet

Etage areal
1714 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8100 m²

Faciliteter

Omklædning
Toiletter
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Nov2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere